Microsoft XP kullananlara verilen destek 1 Temmuz'da bitiyor...!
Windows Server 2000, Windows 2000 Professional ve Windows XP Service Pack 2 iþletim sistemlerini kullananlara verilen destek 1 Temmuz 2010 itibarýyla sona eriyor.
Microsoft, kullaným süresi 1 martta dolan Windows 7 RC'yi kullananlarý uyardý. Windows 7 RC ile çalýþan bilgisayarlar 1 marttan itibaren artýk 2 saatte bir sistemi yeniden baþlatacak.
Ekim ayýnda pazara sunulan Windows 7 iþletim sisteminin piyasaya çýkmadan önceki son deneme sürümü Release Candidate (RC) için kullanýcýlara tanýnan süre 1 martta doluyor. Microsoft, Windows 7 RC kullanýcýlarýnýn sýkýntý yaþamamasý için tam sürüm iþletim sistemine geçmelerini öneriyor.
Öte yandan Microsoft;un bazý eski iþletim sistemi sürümleri için kullanýcýlara tanýnan yasal destek süreleri de zaman aþýmýna uðruyor: Windows Server 2000, Windows 2000 Professional ve Windows XP Service Pack 2 iþletim sistemlerini kullananlara verilen destek ise Temmuz 2010 itibarýyla sona erecek.
Bu tarihten itibaren söz konusu iþletim sistemleri için güncellemeler ve güvenlik yamalarý gibi destekler kesilmiþ olacak. Buna karþýlýk Microsoft tarihinin en uzun süre desteklenen iþletim sistemi olan Windows XP SP 2 kullanýcýlarýnýn Windows XP Service Pack 3;e yükseltmeleri durumunda kendilerine tanýnan destek süresi 2014 yýlýna uzatýlabilecek.
AA

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri