Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: *** ödemesi sorunu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart *** ödemesi sorunu?

Merhaba saygı değer arkadaşlar benim bir yakınım belediyede çalışıyordu emekliliği geldi emekliye ayrıldı emekliye ayrıldıktan bir süre sonra vefat etti o gün bugündür *** ödemesi yapılmadı, tc kimlik nosundan sorgulamak istedim ve bana Girdiğiniz TC Kimlik No yada SSK Numarasına dair bir kayıt bulunamamıştır. dendi bu ne anlama geliyor ve *** ödemesini alabilmesi için ne yapmamız lazım belediye başkanı ile bir ara görüşmüştüm ama pek netice alamadım banada ümit dahii bile vermedi bende yasal yoldan yakınım olan arkadaşa bu *** ödemesini nasıl alabiliriz beni bu konuda bilgilendirirseniz çok memnun olurum saygılarımla aliharbiye.

Belediyeden emekli olan arkadaşın doğum tarihi 01.07.1938 Ölüm tarihi ise 17.02.1998 başka bilgiler lazımsa lütfen yazınız ve ciddi anlamda çocuklarının bu *** ödemelerine ihtiyacı vardır zira kendileride kaç yıldır *** ödemelerini bekliyorlardı.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. buradan yaptım arkadaşlar.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

halen güncel!......
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dediginiz adresten cıkıyor zaten Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. umarım çıkar
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım en son çalıştığı kurumdan listeyi çıkarttır.Kimlik Numaraları ve Emekli Sicil Numaraları yanlış girildiğinden ödeme yapılamıyor.Son düzenlemeyi bekle ve o zaman da çıkmazsa resmi olarak başvurunuz.
    Ancak çalışan kişi emekli olup vefat etmiş.Bu para çıksa da veresetler bir araya gelmesi lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon14

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dediginiz adresten cıkıyor zaten Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. umarım çıkar
    Serkan kardeşim ordan arama yaptırdım kayılı değil kaydı çımadı artık çalıştığı resmi belediyeye kayıt için başvuracam ilgine tekrar teşekkürler
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekigurbuz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım en son çalıştığı kurumdan listeyi çıkarttır.Kimlik Numaraları ve Emekli Sicil Numaraları yanlış girildiğinden ödeme yapılamıyor.Son düzenlemeyi bekle ve o zaman da çıkmazsa resmi olarak başvurunuz.
    Ancak çalışan kişi emekli olup vefat etmiş.Bu para çıksa da veresetler bir araya gelmesi lazım.
    Beyefendi ilginize çok teşekkürler ediyorum çalıştığı kuruma en kısa zamanda müracaat edip sicil ve kimlik noyu kontrol edecez peki belediyede sicil ve kimlik kayıtları bulunmasa resmi olarak nereye başvuracaz ve kayıt düzenlemesi için bu aralar müracaat etsek olmazmı yoksa özellikle son düzenlemeyi beklemmemizmi gerekiyor artı bütün veresetler hazır beni bu konuda aydınlatırsanız çok memnun olurum saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım ben özel şirkette çalışııyodum bende alamadım sizin dediğiniz gibi bizim arkadaşlarımın başınada benzer durum gelmişti verasetle beraber nüfüs kağıdı fotokopisi birde dilekçe ile başvurduk kendimiz içinse yanlız dilekçe ve fotokopi verdik ama şu önemli biz fabrikada bunları hepsini toplayıp toplu olarak sgk ya başvurduk şimdide yeni gelecek listeyi bekliyoruz yanlız bize sgk dan yazı geldi çıkmayan aylarla ilgili kayıtları yolladılar dediğiniz gibi eski listelerde yok yenisinide yayınlanmadı daha siz çalıştığı yıllar için sgk ya başvurun çünkü çalıştığı için mutlaka yatması lazım birde şu var bu yatan ödemeler şahıs adına değil kurum adına yatıyo kaç kişi varsa çalışan mesela 100 kişi deyelim tutarda 10.tl ise kurum onu emlak bankasına gidip yatırıyo işte o yatırdığı hesap nosunu istiyo sgk yardımcı olduysam sevinirim kolay gelsin inşallah çözersiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bende bu siteden bakıyorum malesef göstermiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah çözeriz vefat eden akrabamın çocuğuyla görüşüyümde halletsin gariban çok sevinecek valla ufakta olsa bir ışık yaniii yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çözülür inşallah.......

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri