sana insan gibi actığın konu ve bölüm düzenlerine dikkat et dedim insan gibi uyarı attım ama sizin gibi egosunu tatmin edemeyenler bunları kaldıramıolar.
Ayrıca sen yokken falan demişsin sen kimsin ya biz bu forum için kaç yıldır tırnağımızı dişimize taktık kaç senedir nerdeydin ne yaptında sen yokken vardık dion şimdimi aklına geldi.
Yanlış konu varsa kapatırımda silerimde bu benim görevim mademki bu kadar senedir forumlardasın o zaman konuların nasıl ve nereye acılacağını bilmen gerekirdi.
Ayrıca benım burda ne arkadaşlarıma neden bana ukalalık yapabilirsin. Serkanın yada başkasının tanıması farketmez burda ki yetkililerin hiç birisine tek kelime dahi edemezsin bu forum için en kötü zamanında biz burdaydık.
sana bu forumda gerek yok süresiz banlandın.
KOnu Açmak Çok Kolay Kapatmak Da Kolay Yetkin Var Benim İçin Sorun Dğil Volkan Kapatmadan Önce Bilgilendirme Yapmanda Fayda Var.. Farkındaysan Sen Yokken Biz Vardık BUrlarda Co-Adminlik İle Bir Şey Olmuyor 17 Tane güncel forumlara bu konu eklendi Forumdan Buraya Benim Sayemde Yüzlerce Arkadaşlarım GEldi Her Gün Paylaşımarını Yaparlar. Cevebsız Soru Bırakmadn Giderler. Bir Daha Konularımı Kapatmassan sevinirim Yapmış Olduğum Değerlendirmelerde Xp Veya Vista Ya Yeni Programlar Yazılacak Microsoft İş Birliği İle Sadece Burda Açılmadı Bu Konu Bilgin Olsun
Yer imleri