Albümdeki Eserler

1. Öfkem Ve Ben
    Söz ve Müzik: Demir Demirkan
  2. Aþktan Öte
  3. Öfkem Ve Ben (Akustik)
  4. Aþktan Öte (Akustik)

Albüm ile ilgili diðer bilgiler

Türk Rock tarihinin en baþarýlý sanatçýlarýndan Demir Demirkan’ýn maxi single çalýþmasý "Öfkem Ve Ben" Pasaj Müzik etiketiyle müzikseverlerle buluþmaya hazýrlanýyor.

Albümün ilk þarkýsý "Öfkem Ve Ben" beklenmedik bir anda çýkýp gelen eski bir dostu, güçlü, kolay kontrol edilemeyen öfkeyi anlatýyor. Ýnsanýn öfkenin ateþinde yanýp, kavrulup küllerinden yeniden doðuþunun serüvenini yaþatýyor.

Albümün bir diðer þarkýsý “Aþktan Öte" ise duygusal bir yapýya, Ömer Hayyam etkisine sahip. Parçada Aþk bir yana, dünya bir yana temasý iþleniyor. Tanrýsal veya her hangi bir þeye duyulan aþk halini yüksek volümle hayata geçiren parçanýn akustik versiyonu da bulunmakta…

Maxi Single’da yer alan parçalarýn rock düzenlemeleri Demir Demirkan, Kerem Tüzün ve Arbak Dal tarafýndan yapýldý. Demirkan “Aþktan Öte"nin akustik versiyonunda ilk defa gitarýn üzerinde bir perküsif loop hazýrlayarak onun üzerine çalýp, vokali gerçekleþtirdi.

Demir Demirkan Kimdir?
1992’den beri tanýnmýþ rock ve heavy metal gruplarýnda müzik yapan Demir Demirkan Los Angeles’te
Scott Henderson, Frank Gambale, Paul Hanson gibi isimler ile de çalýþmýþtýr. Yaptýðý çalýþmalar arasýnda reklam/TV jingle’larý, dizi ve film müzikleri bulunmakta, solo albümlerinin yaný sýra Þebnem Ferah, Sertap Erener ve daha birçok ünlü ismin prodüktörlüðünü de yapmaktadýr. Demirkan’ýn bestelediði ‘Every Way That I can’ parçasý 2003 yýlýnda Türkiye’ye Eurovision Yarýþmasýnda birincilik kazandýrmýþ ve dünya marketlerinde 400.000 adet single satýþý yapmýþtýr. Demir Demirkan, Sertab Erener ile dünyaya sunmak üzere oluþturduklarý “Painted On Water” adlý projede prodüktörlüðü Norah Jones’un Grammy rekortmeni “Come Away With Me” adlý albümünün prodüktörü Jay Newland ile paylaþtý. Demir Demirkan “Painted On Water” albümünde besteci, gitarist, aranjör, yorumcu ve co-prodüktör olarak yer almaktadýr.

ÖFKEM VE BEN” ALBÜMÜ BÝLGÝSÝ

Davul: Arbak Dal
Bas Gitar: Kerem Tüzün
Gitar ve vokal: Demir Demirkan

Rock versiyonlarýn düzenlemeleri Demir demirkan, Kerem Tüzün ve Arbak Dal tarafýndan yapýlmýþtýr.

Kayýt ve Mix: Erim Arkman
Mastering: Levent Demirbaþ
Kayýt, Mix, Mastering: db Music Production