Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Eutelsat W3 uydusundaKİ Huster TV ve Blue Huster tv yi açtım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Eutelsat W3 uydusundaKİ Huster TV ve Blue Huster tv yi açtım

Arkadaşlar GM sat 72000 fta cihazımı uydudan güncelledim EUTELSAT W3 uydusundaki 12110 H 27500 frekansındaki kanaların hepsini açtı ama TNT germany kanalı açılmadı diğerleri hep açaıldı bide deneyebilecek arakdaşlar varsa bi denesin sonuçları bi zahmet olmassa söleyebilirlermi ha bide o frekanstaki kanallar cryoptoworks la şifreli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım bahsettiğin o kanallar eutelsat w3 7e de değil sirius 5e deki kanallardır.Birbirine yakın uydular olduğu için o kanallarıda alabiliyorsun.Zaten bahsi geçen kanallarda emuyla izlenebilmektedir...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı terminator Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım bahsettiğin o kanallar eutelsat w3 7e de değil sirius 5e deki kanallardır.Birbirine yakın uydular olduğu için o kanallarıda alabiliyorsun.Zaten bahsi geçen kanallarda emuyla izlenebilmektedir...
    hayır bahsettiğim kanal eutelsatta ben digiturk kullanıcısıyım eutelsat üzerinden. benden iyimi bileceksin abicim kanal hangi uyduda diye daha gm cihazımı takıp oradaki kanallara bakarken açıldı ve dediğim gibi kanalda cryoptoworks ile şifreli. cryoptoworks ile şifrelenmiş kanallar hiç açıldımı emuyla ozaman turksattaki kanallar niye açılmadı peki neyi bahsettiğimi anladınız siz

ha bide ben hiçbir şifre girmedim ki cihazıma sadece türksatta bi güncelleme vardı onu güncelledim eutelsata göz geçirirken açıldı daha önce şifreli kanal uyarısı alıyordum benimki sadece bilgi vermek
    Konu Hikmet™ tarafından (03-03-2010 Saat 10:24 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sen daha iyi biliyorsun doğru söze ne gerek...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

terminator dediğin gibi doğru söze ne gerek..bendede zfr isimli bi uydu var turksat yayınlarınıda ordan alıyorumm..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ha inanmayan bazı arkadaşlar için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Peki orda yazan frekansla senin yazdığın frekansa hiç dikkat ettinmi sayın kardeşim..
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı terminator Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Peki orda yazan frekansla senin yazdığın frekansa hiç dikkat ettinmi sayın kardeşim..
    yok dikkat etmedim abi ya ben kanal listesini açarken eutelsat diye yazıyo ben onun için yazdım ALLAH ALLAH ben dediğim gibi sadece bilgilendirmekl için açtım neden polemiğe giriyosun hem bide kanalı açarken listedeki ismi PB bide PG var oda hustler tv

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Polemiğe girmiyorum güzel kardeşim yanlışını düzeltmeye çalışıyorum sadece...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaşlar benim gm 11400 var bu yazılımı attım 1 hafta kadar açıldı şimdi açılmıyo ne yapmam lazım

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri