Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Eutelsat W3 uydusundaKİ Huster TV ve Blue Huster tv yi açtım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12110 27500 h tekrar tarattığında tnt germany kanalının olmadığını göreceksin zannedersem yayın frekans yada uydu değiştirmiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşklerrr dostum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

önemli değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm bende goldmaster 11400 cim var husler yazılımı attım 10 felan gösterdi o kanalları şimdi açılmıyo ne yapmam lazım yardımcı olursanız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zfr_pal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    terminator dediğin gibi doğru söze ne gerek..bendede zfr isimli bi uydu var turksat yayınlarınıda ordan alıyorumm..
    bizede bahsedermisin nasıl bir uydu bu olmazsa bizde oradan alalım türksat yayınlarınıilk defa duydum zfr diye fiyatı nedir nerede satılır?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selahattin66 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm bende goldmaster 11400 cim var husler yazılımı attım 10 felan gösterdi o kanalları şimdi açılmıyo ne yapmam lazım yardımcı olursanız.
    selahattin kardeşim sirius a bakan çanağın varsa bu kanalları şifresiz izleyebiliyorsun zaten ayrıca bir şifre atmana gerek yok ama dediğim gibi bu 2 tane hustler kanalını sadece sirius dan fta olarak seyredebiliyorsun yani şifresiz bilgine!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selahattin kardeşim sirius a bakan çanağın varsa bu kanalları şifresiz izleyebiliyorsun zaten ayrıca bir şifre atmana gerek yok ama dediğim gibi bu 2 tane hustler kanalını sadece sirius dan fta olarak seyredebiliyorsun yani şifresiz bilgine!
    slm arkadaşlar hustler tv ler şifreli fta degil uydunuzun emu kapatın anlarsınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bahsi geçen tp yani 12111/27500 H sirus frekansıdır 5E 7E mesafelerde olduğu için tek çanakla iki uyduyuda almak mümkün oluyor aparatsız.konu anlaşıldığına göre

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri