Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
44 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Kara çarşafları yırttılar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart işte kanıtı

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gördüm de bak sen koca harflerle yazmışsın mersin diye bunu niye chp ye mal ediyorsun onu anlamıyorum şimdi bir akp li veya grup yaptımı sahiplenmiyorsun adamın kan tahlilini onaylıyorsun o zaman veya fişlenme sencede gayet normal ve gerekli sonrada demokrasi
    Bir skandal da CHP'li başkandan!
    CHP Mersin İl Başkanı Yılmaz Şanlı, Kadın Kolları tarafından hilafetin kaldırılması ile ilgili yapılan basın açıklamasının ardından yırtılan siyah bezlerin kadınların kılık kıyafeti ya da taktıkları çarşafla ve türban ile herhangi bir ilgisinin olmadığını açıkladı.
    :46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya osman kadeş sende bunu diyorsan insan tanıma özelliğini gözden gecir ama yok hangi partiliyim diye öğrenmekse niyetin chp ye bir oyum yok bugüne kadar sevmemde ama dinimi istismar edenlere kıcığım diyelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

4. resimdeki gerizekalı yaratık ne yaptığını sanıyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tamer41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    4. resimdeki gerizekalı yaratık ne yaptığını sanıyo
    bizim gibi düşünmeyen geri zekalı ha aklımda kalsın belki birgün lazım olur güzel şeylerden örnek versene aydınlanalım arkadaşımzahmet olmazsa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bizim gibi düşünmeyen geri zekalı ha aklımda kalsın belki birgün lazım olur güzel şeylerden örnek versene aydınlanalım arkadaşımzahmet olmazsa
    bak kardeşim dikkat edersen sadece 4. resimde bi geri zekalılık örneği var diğer resimlerdekilere bişey dedim mi kendi kendilerine eğleniyolar olabilir ben normal karşılıyorum ama 4. resimdeki kadın müsveddesinin yaptığı resmen gerizekalılıktır güya giyiyo ağzımdan bizim gibi düşünmeyenler öle veya böle şeklinde bişey çıktımı ben ne söyliceksem açık açık söylerim ima etmem açık ve net 4. resimdeki yaratık geri zekalı bi yaratıktır ben onu kadın olarak görmüyorum kullanılmaya müsait yaratık ama ne olduğunu anlayamadım Allahın yarattığı herhangi bişey

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar yorumlarınıza dikkat edin hakaret içeren kelimeler kullanmayın konuyu kapattırmayın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yapılan eylemde, günümüzde ülkenin üzerine çöken kara bulutları simgeleme anlamında siyah bezler kullanılarak yırtıldığını belirten Şanlı, "Bu eylemde yırtılan siyah bezlerin kadınların kılık kıyafeti ya da taktıkları çarşaf veya türban ile herhangi bir ilgisi olmadığını, sadece ülkemizin üzerine çöken karabulutları simgeleme anlamında kullanıldı." dedi.

CHP'li kadın kolları üyeleri Atatürk Caddesinde hilafetin kaldırılması ile ilgili yapılan basın açıklamasının ardından siyah çarşafları yırtıp ayakları altında ezerek eylem yapmıştı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah allah
    yahu bu memlekete ne zaman sahip çıkılacak
    ne zaman huzur gelecek anlamadım gitti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tek kelime rezalet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hani chp seçim öncesi karaçarşaflılara rozet takmışlardı şimdi ne değiştide çarşafları yırtıyorlar

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri