Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
42 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Kara çarşafları yırttılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mevcutta bulunan butun siyasetçilere hakkımı helal etmiyorum.
    benim vekilliğimi yapandan, mhpden chpden başbakana ve cumhurbaşkanına kadar.
    hiçbirine vatandaşlık hakkımı helal etmiyorum..
    başöortü dediler, balyoz dediler darbe dediler ergenekon dediler, bu ülkeyi mahfettiler.
    çarşaf işi resmen şowa dönmüş.... cumhuriyetcilik öyle olmaz.
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yalan dolan haberler asparagas bir kere o kara çarçaflılar değillerki normal üstü açık hanımlar mahsustan kara çarçaf tutup yırtalım demişlerdir bu kadarınada pes doğrusu kara çarçaflılar chp'ye sahip çıkacak asıl chp'liler hani nerde selametle
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu olayda chp herhangi bir yönetici ve ya millet vekili var mı yok ama olay chp ye malediliyor demokrasiden bahsediliyor ama tahammül yok tarafmıyız değiliz ama siz yazıyı kaldırarak taraf oldunuz yazıya kızan olaçak doğru bulan olaçak madem demokrasiyi konuşuyoruz çarşafı yırtan yırtsın giyen giysin akp ye gelince siyasi parti doğru ama birgün demokrasi savunucusu birgün laik birgün ılıman islamcı nedemekse birde akp bu OSMAN KARATAS - 13/ARA/2007 10:36

SAYIN ALTAYLI YAZINIZI OKUDUM.PEK MEMNUN OLAMADIM.NASIL Kİ BİZLER SİZİN GİBİLERE YILLARDIR KATLANDIYSAK BUNDAN SONRADA SIZLER BIZLERE KATLANMAK DURUMUNDASINIZ. ÇÜNKÜ DÜMEN BIZE GEÇTİ.
    HAZMEDECEKSINIZ,SINDIRECEKSİNİZ,BAŞKA ÇARENİZ YOK. BÜKEMEDİĞİNİZ BİLEĞİ ÖPMEK DURUMUNDA KALACAKSINIZ.
    HÜKÜMETTE BİZİZ......
    CUMHURBAŞKANIDA BİZİZ....
    YOK OLAN YÖKDE BİZİZ....
    YARGIÇTA BİZİZ...
    HAKİMDE BİZİZ...
    MEDYADA BİZİZ...
    ÇOK YAKINDA GENELKURMAYDA BİZİZ.....SİZLER FAZLA DÜŞÜNMEYİN BIRAKIN KENDİNİZİ BİZE...........

Mersin'de CHP'li kadınlar halifeliğin kaldırılışının 86. yılında kara çarşafları yırtarak, cumhuriyete sahip çıktıklarını söylediler.

umarım daha iyi görmüşsünüzdür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gördüm de bak sen koca harflerle yazmışsın mersin diye bunu niye chp ye mal ediyorsun onu anlamıyorum şimdi bir akp li veya grup yaptımı sahiplenmiyorsun adamın kan tahlilini onaylıyorsun o zaman veya fişlenme sencede gayet normal ve gerekli sonrada demokrasi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gördüm de bak sen koca harflerle yazmışsın mersin diye bunu niye chp ye mal ediyorsun onu anlamıyorum şimdi bir akp li veya grup yaptımı sahiplenmiyorsun adamın kan tahlilini onaylıyorsun o zaman veya fişlenme sencede gayet normal ve gerekli sonrada demokrasi
    anladık toycan abi chp lisin?
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya osman kadeş sende bunu diyorsan insan tanıma özelliğini gözden gecir ama yok hangi partiliyim diye öğrenmekse niyetin chp ye bir oyum yok bugüne kadar sevmemde ama dinimi istismar edenlere kıcığım diyelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

4. resimdeki gerizekalı yaratık ne yaptığını sanıyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu olayda chp herhangi bir yönetici ve ya millet vekili var mı yok ama olay chp ye malediliyor demokrasiden bahsediliyor ama tahammül yok tarafmıyız değiliz ama siz yazıyı kaldırarak taraf oldunuz yazıya kızan olaçak doğru bulan olaçak madem demokrasiyi konuşuyoruz çarşafı yırtan yırtsın giyen giysin akp ye gelince siyasi parti doğru ama birgün demokrasi savunucusu birgün laik birgün ılıman islamcı nedemekse birde akp bu OSMAN KARATAS - 13/ARA/2007 10:36

SAYIN ALTAYLI YAZINIZI OKUDUM.PEK MEMNUN OLAMADIM.NASIL Kİ BİZLER SİZİN GİBİLERE YILLARDIR KATLANDIYSAK BUNDAN SONRADA SIZLER BIZLERE KATLANMAK DURUMUNDASINIZ. ÇÜNKÜ DÜMEN BIZE GEÇTİ.
    HAZMEDECEKSINIZ,SINDIRECEKSİNİZ,BAŞKA ÇARENİZ YOK. BÜKEMEDİĞİNİZ BİLEĞİ ÖPMEK DURUMUNDA KALACAKSINIZ.
    HÜKÜMETTE BİZİZ......
    CUMHURBAŞKANIDA BİZİZ....
    YOK OLAN YÖKDE BİZİZ....
    YARGIÇTA BİZİZ...
    HAKİMDE BİZİZ...
    MEDYADA BİZİZ...
    ÇOK YAKINDA GENELKURMAYDA BİZİZ.....SİZLER FAZLA DÜŞÜNMEYİN BIRAKIN KENDİNİZİ BİZE...........
    dikkat et kardeşim chp teşkilatı yapıyo bu organizasyonu cumhuriyet mitinglerinide biz kaç kişiyiz ide onlar yapmöıştı hatırlıyosan bence onlar çok az kişi barajında altındalar esfeli safilinler alıntı yaptığın yazıda müellifin haklılık payı varmı yokmu? devran değişti bu ülkede güzel işler de yapıldı yapılacak yapılıyoda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tamer41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    4. resimdeki gerizekalı yaratık ne yaptığını sanıyo
    bizim gibi düşünmeyen geri zekalı ha aklımda kalsın belki birgün lazım olur güzel şeylerden örnek versene aydınlanalım arkadaşımzahmet olmazsa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar yorumlarınıza dikkat edin hakaret içeren kelimeler kullanmayın konuyu kapattırmayın.

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri