saçlarım dökülüyor bana ne önerirsiniz?
saçlarım dökülüyor bana ne önerirsiniz?
ben kullanmadım ama şirketteki bir arkadaşım kullandı..%100 çözüm diyordu fakat sürekli kullanman gerekiyor...ee birazda pahalı...zannmedersem şampuanından hariç birde ilacı varmış. 60-80 ytl arasında bişey... iyi bilmiyorum fiyatını..eczaneye sormalısın...
faydası var ama biraz pahalı işte.
faydası kesinlikle yok daha beter dköuyor ben kullandım malesef koca bir sıfır aldı benden
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
ben kullandım ve hala kullanmaya devam ediyorum,saç cıkarırmı ben de bilmiyorum ama KESİNLİKLE DÖKÜLMEYİ DURDURDU!!!!!!!!!!!!
Yıllardan beri saçlarına özen gösteren biri olarak sana şunu söyleyebilirim.
Genel anlamda bioxcin dökülmeyi durdurur. ama bu herkeste işe yarayacağı anlamına gelmez. Benim Yıllardan beri ilkkez saçım dökülmeye başladığında ilk bioxcine başvurdum. Ama sadece şampuanını kullandım. yazın hergün, kışın 2-3 günde bir duş aldığım için saçlarımın bioxcin bakımınıda yapmış oldum. 1 bucuk ay içerisinde dökülme tamamen durdu.
Saç dökülmesinin bir çok sebebi var. eğerki psikolojik sıkıntı içerisindeysen ve buna kaynaklı dökülme söz konusu ise bioxcin çok fazla etki etmez. ama doğal sebebler hava değişikliği veya yaz-kış dönemine bağlıysa bence faydasını görürsün.
Bu arada saçların kısa ve çok dökülüyorsa şampuan+serum olanını kullanmanı öneririm. Düzenli kullanım sonrası mutlaka dökülme duracaktır. Ama unutma bu herkeste işe yarayacak anlamına gelmez. Bende sadece şampuan işimi gördü.
not ; bioxcin kullanıyorsan eğer kesinlikle saçlarına sabun - saçkremi - jole - saç bakım ürünleri vs yapma. sadece bioxcin yeter.
Restorex Saç Dökülmesini Önleyici 30 ml 6 Flakon 57 ytl
Restorex Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bitkisel Şampuan 20ytl
Birde bunlardan daha iyi olduğunu düşündüğüm bir ürün var.. Kullanmadım ama bayan kuaförü arkadaşlarım bir çok kez önerdiler
VICHY DERCOS SP94
ayrıntılı bilgi ;
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri