Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
39 sonuçtan 31 ile 39 arası

Konu: Guncel Aktiv Viaccess Kodlar-#ART / JSC 1-8-AB Sat / BIS-#SRG

Kullanıcı Bilgi Menüsü

xxman kardes suan ıtıbarıyle ahngı kanallar acık sende onları yazarsan sevınırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yuxexes21 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    xxman kardes suan ıtıbarıyle ahngı kanallar acık sende onları yazarsan sevınırım
    ya bende 2 çanak var biri türksatta biride eutelsat w3 te hotbirte geçici olarak çanağı çevirdim 5 dakka baktıktan sonra tekrar türksata aldım o yüzden kanalları fazla hatırlamıyom

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu kodları next 2000 cıs super plus a nasıl yazacağız softcam formatında verebilirmisiniz şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

goldmaster 76500 fta ya nasıl girebilirim bu kodları yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı NoT_DReaM Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    goldmaster 76500 fta ya nasıl girebilirim bu kodları yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler
    Sn:Not-Dream Ne yazıkki Verilen Bu Kodlar Yaklaşık olarak 15 gün önce tamamen Gitmiş Olup Hiç Bir İşe Yaramamaktadır.Bilginize...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=Dijitalci;466255]Sn:Not-Dream Ne yazıkki Verilen Bu Kodlar Yaklaşık olarak 15 gün önce tamamen Gitmiş Olup Hiç Bir İşe Yaramamaktadır.Bilginize...[/QUOTE

teşekkür ederim Dijitalci abim.. gitmemiş olsaydı nasıl yükeleyebilirdim en azından bi öğreneyim de gelince hemen uygularım şimdiden teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neta da cali6iyor mu keyler ???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=NoT_DReaM;466607]
    Alıntı Dijitalci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sn:Not-Dream Ne yazıkki Verilen Bu Kodlar Yaklaşık olarak 15 gün önce tamamen Gitmiş Olup Hiç Bir İşe Yaramamaktadır.Bilginize...[/QUOTE

teşekkür ederim Dijitalci abim.. gitmemiş olsaydı nasıl yükeleyebilirdim en azından bi öğreneyim de gelince hemen uygularım şimdiden teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
    Yükleme Olayı Yazılımla olmuştu Gerekli kodlar yazılımla Entegre edilmişti cihazlara o yüzden bu keyler ne yazıkki elle girilemezdi.Bilginize....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım çıkmadan izleyemicez anlaşılan bu kanalları doğru mudur ?

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri