Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İlköğretim'de mide bulandıran ilişkiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha İlköğretim'de mide bulandıran ilişkiler

lköğretim öğrencisi internetten tanıştığı erkeklerle ilişki kurdu, hamile kaldığını öğretmeni anladı

Burdur'un Kozluca beldesinde ilköğretim öğrencisinin internetten tanıştığı kişilerle cinsel ilişkiye girmesi sonucu hamile kaldığı bildirildi.

Kozluca İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Ş.G'nin (14) öğretmenlerinden biri, öğrencinin karnının büyümesinden şüphelenerek okul yöneticilerine haber verdi.Okul yöneticilerinin öğrencinin ailesiyle bağlantı kurması üzerine öğrenci sağlık kontrolünden geçirildi.5,5 aylık hamile olduğu anlaşılan Ş.G'nin internetten tanıştığı bazı kişilerle cinsel ilişkiye girdiğini söylemesi üzerine yapılan araştırma sonucu, kimliği açıklanmayan 5 kişi gözaltına alındı.

mynet.com

Zanlıların küçük kızla rızasıyla birlikte olduğunu söylediği, öğrencinin de bunu doğruladığı bildirildi.Zanlılardan 4'ünün ifadelerinin alınmasının ardından sevk edildiği mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı, birinin sorgusunun sürdürüldüğü kaydedildi. Kızın ailesine teslim edildiği belirtildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu internetin hiçbirşeye hayrı yok...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bırak kardeşim şimdi internete suç atmayı ben neden kimsenin karısınıa kızına asılmıyorum interneti kullanmayı mı bilmiyorum yoksa beceriksizmiyim yada senin etrafındaki bayanlardan varmı böle internet üzerinden aynı hataya düşen benim etrafımda yok demekki internetin suçu değil biz insan ? ların suçu herşeyi illaki birine bişeye mal edicez değilmi hiçbişeyi kendimiz yapmadık ya şeytan ya internet yada televizyon otur çocuğunun başına internette ne yapıyo bak senin bilgin dışında hiçbişey yapamasın tv deki sapık dizileri seyrettirme aşkı memnuyu seyrettirme pireye kızıp yorgan yakacağına yağlı ellerini kafana sürme kardeşim sık sık banyo yap temiz ol yaratılış gayene uygun hareket et
    Konu tamer41 tarafından (04-03-2010 Saat 16:50 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tamer41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bırak kardeşim şimdi internete suş atmayı ben neden kimsenin karısınıa kızına asılmıyorum interneti kullanmayı mı bilmiyorum yoksa beceriksizmiyim yada senin etrafındaki bayanlardan varmı böle internet üzerinden aynı hataya düşen benim etrafımda yok demekki internetin suçu değil biz insan ? ların suçu herşeyi illaki birine bişeye mal edicez değilmi hiçbişeyi kendimiz yapmadık ya şeytan ya internet yada televizyon otur çocuğunun başına internette ne yapıyo bak senin bilgin dışında hiçbişey yapamasın tv deki sapık dizileri seyrettirme aşkı memnuyu seyrettirme pireye kızıp yorgan yakacağına yağlı ellerini kafana sürme kardeşim sık sık banyo yap temiz ol yaratılış gayene uygun hareket et
    :45: yani nesil in haline üzülüyorum...geleceğimiz hiçde iç açıcı değil...allah bizlere hidayet versin ne diyeyim...harbi harbi üzülüyorum...nasıl bir millet iken ne hallerdeyiz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilköğretime giden bir kız ve rızası ile ilişkiye girdiği ifade ediliyor ve diğer şerefsiz kanı bozuklar bu sebepten dolayı serbest kalıyor sebep 14 yaşındaki kızın rızası ile olduğu içinmi? böyle saçma bir karar olabilirmi reşitlik çağı 18 den 14 emi indirildi bu şerefsizler nasıl serbest kalıyorlar haydi yasalar bir şey yaptı 14 yaşındaki bir çocuğun lafı ile bunları serbest bıraktı bu serbest kalan şerefsizlerde hiçmi allah korkusu yok bir çocukla ilişkiye girebiliyorlar bu kadar mı sapık bir toplum haline geldik allah belalarını versin diyorum başkada bir söz söylemiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tamer41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bırak kardeşim şimdi internete suş atmayı ben neden kimsenin karısınıa kızına asılmıyorum interneti kullanmayı mı bilmiyorum yoksa beceriksizmiyim yada senin etrafındaki bayanlardan varmı böle internet üzerinden aynı hataya düşen benim etrafımda yok demekki internetin suçu değil biz insan ? ların suçu herşeyi illaki birine bişeye mal edicez değilmi hiçbişeyi kendimiz yapmadık ya şeytan ya internet yada televizyon otur çocuğunun başına internette ne yapıyo bak senin bilgin dışında hiçbişey yapamasın tv deki sapık dizileri seyrettirme aşkı memnuyu seyrettirme pireye kızıp yorgan yakacağına yağlı ellerini kafana sürme kardeşim sık sık banyo yap temiz ol yaratılış gayene uygun hareket et

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45::45::45::45::45::45::45::45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yine kızdıracağım ama bunlar gelince en azından bu konuda istismar edilen kanunlar değişir dedik ama hikaye adamlar8 senedir bu konularda bile kılını kımıltatmadı gecmiş olayları hatırlatmak istemiyorum ama her konuda avrupa birliğine girmeyi hedefleyen hükümet bu konularda hassas olan kanunları yürürlüye niye koymaz hayret tamerin41 yazısı bukonuda mükkemmel insanların ruh halini bozacak diziler varken berbat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yine kızdıracağım ama bunlar gelince en azından bu konuda istismar edilen kanunlar değişir dedik ama hikaye adamlar8 senedir bu konularda bile kılını kımıltatmadı gecmiş olayları hatırlatmak istemiyorum ama her konuda avrupa birliğine girmeyi hedefleyen hükümet bu konularda hassas olan kanunları yürürlüye niye koymaz hayret tamerin41 yazısı bukonuda mükkemmel insanların ruh halini bozacak diziler varken berbat

Bu konuyu da hükümete bagladın ya pes dogrrusu

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri