Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İlköğretim'de mide bulandıran ilişkiler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı swerrt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şu internetin hiçbirşeye hayrı yok...
    Arkadaşım interneti kullanmayı bilene internet iyi kullanmayı bilmeyenede kötü ben kız kardeşimi bile internet başına geçirmiyorum yaşı daha 13 ha illahada geçecekse ben başında beklerim asıl bu küçüklükteki Kız ve Erkek çocuklarına internet kullandırmayacaksınız

bide bu bizden sonra geçlerimizin hali ne olacak onuda bilmiyorum Kurban olduğum ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN...

Alıntı tamer41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bırak kardeşim şimdi internete suş atmayı ben neden kimsenin karısınıa kızına asılmıyorum interneti kullanmayı mı bilmiyorum yoksa beceriksizmiyim yada senin etrafındaki bayanlardan varmı böle internet üzerinden aynı hataya düşen benim etrafımda yok demekki internetin suçu değil biz insan ? ların suçu herşeyi illaki birine bişeye mal edicez değilmi hiçbişeyi kendimiz yapmadık ya şeytan ya internet yada televizyon otur çocuğunun başına internette ne yapıyo bak senin bilgin dışında hiçbişey yapamasın tv deki sapık dizileri seyrettirme aşkı memnuyu seyrettirme pireye kızıp yorgan yakacağına yağlı ellerini kafana sürme kardeşim sık sık banyo yap temiz ol yaratılış gayene uygun hareket et
    :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45:
    Konu Hikmet™ tarafından (04-03-2010 Saat 14:33 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri