ya savaşmaya gerek yok ama tavrımızı bir şekilde göstermemiz gerekiyor savaşmak artık topla tüfekle olmuyor ama dediğin gibi elimizi vermişiz bütün vücudumuzu kaptırmışız istedikleri gibi memleketimde cirit atıyorlar ne derlerse evet diyoruz al soykırımcıda olduk biz daha abd ye oraya buraya avuç açalım bak daha bizim üzerimize ne etiketler yapıştıracaklar bunların bizle derdi osmanlıdan geliyor bir zamanlar dünyaya hükmeden atalarımız bunların gözünü öyle bir korkutmuşki en ufak bir delik arıyorlar memleketimi karıştırmak için cumhurbaşkanımız obama ile görüşüyor aylarca gazete manşetlerinden düşmüyor adam buraya geliyor memleket meseleleri unutuluyor vay efendim obama şu camiye gitti yok efendim çok memnun ayrıldı adamlar senin ağzına bir parmak bal çalıyorlar herşey unutuluveriliyor ama al seni soykırım yapmakla suçlayıveriyorlar bunların ilk presidenti benim atamın önünde ceketini ilikleyip esas duruşta atatürkümü dinlerken şu memleketimin düştüğü acı durumu varın artık siz düşünün izinsiz toprağını ekemiyorsun toprağın altındaki petrolü ve minarelleri kullanamıyorsun demiryollarını kullanamıyorsun vay efendim antlaşma varmış haydi yerim ben o antlaşmayı ben ekemeyim ben satamayım ben üretemeyim o zaman ben niye bu yaşıyorum