Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: İrem'den 'alıntı' yanıtı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İrem'den 'alıntı' yanıtı

Manga’nIn Eurovision şarkısı “We could be the same”in İlhan İrem’in “Yurtta barış, dünyada barış” isimli şarkısıyla benzerlik taşıdığı iddia edildi. İrem konuyla ilgili şunları söyledi: “Şarkıyı dinledim. Taşıdığı genel yapısal özellikler, şarkının armonik yürüyüşü ve bazı vokal tınıları nedeniyle dinleyenlerde böyle bir çağrışım yaratmış olabilir. Benzerliğin bilinçli olarak yapıldığı izlenimi edinmedim. Müzikte kendi tarzlarını yaratma yolunda uğraş veren bu gençlerin desteklenmesi gerektiğine inanıyorum. Manga’ya Eurovision’da başarılar dilerim.”

İlhan baba böyle demiş ama bence şarkı aşırı derecede alıntı yapılmış

dinlemek isteyen arkadaşlar için link:

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ilhan irem

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. manga

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hiç alakası bile yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hiç alakası bile yok.
    Şarkıyı dinledin mi kucer sen? İlhan irem mahkemeye gitse kesinlikle kazanır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aferin ilhan ireme...bazıları gibi mahkemeye koşmamış...sanatçı adam vesselam..."benzesede gönlünden vatan için eyvallah" diyebilen...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hay allah yaaa, kardeşim buda ingilizce şarkı.... (konuyu ilk okuduğumda ilhan iremin yaklaşımına takıldığım için şarkıya dikkat etmemiştim...)
    böyle yarışmayamı katılınır yahuuu...türkçenin suyumu çıkmış...en azından birinci olamasanda insanların kafasında yer eder... ben çocukluğumda ki bir yarışmayı hatırlıyorum...adamlar birinci olamamıştı ama şarkı herkesin dilinde idi.radyolar hep çalardı...italyanmıydı neydi...felicita gibi bişey...halen duysam durur dinlerim...yani mesele budur bence... birinci olacam diye kılık değiştirmenin ne alemi var? sertap birinci oldu ama ben vallahide sevinemedim... (çokmu milliyetçiyim bilmemki?)
    selametle...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri