REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: baf twin 6000 gold themex

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart baf twin 6000 gold themex

mrb arkadaşlar bir arkadaşımda baf twin 6000 gold var çanağı 53w ayarlı hotbird uydusunda 11643 h 27500 themex kanaları açılmıyor önceden başka tp den yayın yaparken açılıyormuş bu kanaları izleyebilin varmı forumda iki tane loder gördüm bir tanesinde çocuk resmi var doğru yazılım loderi bumu izleniyorsa loder ve yazılımı eklerseniz memnum olurum selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkasaşlar şimdi forumu inceledim yazılım atarken kapağını açmamızmı gerekiyor yumatunun twin olmayan cihazlarına yazılım atım fakat bu tür bir cihaza ilk defa yazılım atıcam yardımlarınızı bekliyorum selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım yüklemenize gerek kalmadı.bu gün istediğiniz kanallar paylaşıma gelmiştir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mokur33 usta bende digibox cihaz var 53 derece ayarlı tehemelerde mozaiklenme yapıyor izlenmiyor birde animalplanet te yok açılmıyor sorun benim sistemdemi yoksa genel olarak bir sorun varmı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

X lerin açılan kartlarında küçük sorunlar olduğu için mozaiklenme yapıyor.kısa zamanda düzelekmiş sorunlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaklaşık 15 gündür bende paylaşım yok, izmite gönderdim, geldi yine birşey yok ,anlamadım gitti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mrb mokur ustam bir cevap verebilirmisin, 53 paylaşım yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşımda sorun yok.yayınlar açık.(nova kanalları hariç)
    sizin cihazda veya data sinyalinde sorun olabilir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

9339 ,cardshare ,northstar yap. ANİMAUX kanalı üzerinde 3-5 dakika bekleme yap...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım var arkadaşlar themelerxxx hotbört uydusunu tarat sonra çılmayan themeleri sil ve seyret selamlar kolay gelsin

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri