Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: panamsat yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart panamsat yardım

iyi günler ustalar eskiden digiturkte yayın yapan showtıme diye filim kanalıvardı suanda yok bu kanal panamsat uydusunda diye duydum fakat ne uyduyu bulabildim nede kanalı acaba yanlışmı bilgilendirildim nedersiniz ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beni bilgilendirecek kimse yokmu bu forumda ustalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali muştu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beni bilgilendirecek kimse yokmu bu forumda ustalar
    Arkadaş,Panamsat43W uydusunun en güçlü frekansı 12584 V 27500 frekansıdır...kolay gelsin ama anten 150cm ile cok düşük sinyal

Kullanıcı Bilgi Menüsü

PanAmSat, Yeni Bir Uydu Fırlattı

133 derece batı boylamına konuşlandırılacak olan yeni uydu, PanAmSat'ın, 50 A.B.D Eyaletini kapsayan Orbital Sciences Corporation'dan (Yörünge Bilimleri Şirketi) olan üçüncü yeni-nesil uydusu.Yüksek güçte C-bant yükü ile, Galaxy 15 Amerika'nın önde gelen televizyon programcılarına endüstri-lideri video programlama sağlayacak. Ek olarak, L-bandı yükü, Locheed Martin tarafından geliştirilmekte olan bir teşebbüs olan, A.B.D Federal Havacılık Yönetimi'nin Wide Area Augmentation1 Sistemleri (WAAS) Komünikasyon ve Kontrol Bölümü'nün bir parçası olarak uçmakta olan uçaklara seyir sinyalleri sağlayacak. Joe Wright, PanAmSat Başkanı, "PanAmSat, yükselen teknolojileri ve yenilikçi servisleri bir arada harmanlayarak müşterilerine keskin bir rekabet sunması ile tanınır. C- bant ve L-bandı aynı uydu üzerinde birleştirerek, A.B.D kablo televizyonlarına sunduklarımızı güçlendirdik ve çok büyük bir öneme sahip bir konuda hükümet ile olan işimizi geliştirdik: hava yolculuğu güvenliği," dedi. Daha önceki tüm uydularımızda olduğu gibi, bu uydu da C-bandı uydu vericileri kablo televizyon programcılığının en büyük isimlerine kiralanmış olarak satılmak üzere olduğundan, hissedarlarımız için çok iyi bir yatırım fırsatı olacaktır. Ve çok yüksek gücü ve endüstrinin en iyi yedekleme seviyeleri ile, HDTV nakli için üstün performans ve program ve network dağıtımı için IPTV ve VOD'un yükselen kullanımını da içerecek bir biçimde videodaki en son teknolojik gelişmeleri sunmak üzere dizayn edilmiştir.Bu PanAmSat'ın ilk defa, Hükümet için tasarlanmış bir kapasiteyi ve onun frekansını ticari bir uyduda kullanımını birleştirmesi. Bu nedenle, A.B.D Hükümeti'nin dünyadaki en büyük uydu hizmetleri müşterisi olduğunu ve endüstrinin geri kalanından çok daha hızlı büyüdüğünü düşünürseniz, Lockhead Martin için L-bant yükünü üstleniyor olmak bizim için çok önemli başarı. Aynı zamanda karşımızda gelecek uydu dizaynlarımıza taşıyabileceğimiz melez bir ticari/hükümetsel yük fırsatları da görmekteyiz.Galaxy 15 Amerika Birleşik Devletleri'ndeki ilk ve en büyük uydu topluluğuna katılıyor. PanAmSat bu uydular ile endüstrinin lideri yüksek çözünürlükteki Galaxy HD topluluğunu sağlıyor. PanAmSat HD iletimindeki lider pozisyonunu güçlendirmeyi taahhüt ediyor. Bu yeni en gelişmiş uydu sisteminin müşterileri arasında Cinemax, AMC, Cartoon Network, Classic Arts Network, Disney, Encore, ESPN, EWTN, Goodlife, The Inspiration Network, Fox, Shop NBC, Starz, TCM, Turner: CNN ve USA Networks de yer almakta. Yörünge Bilimleri Kuruluşu tarafından PanAmSat için geliştirilmiş ve uyarlanmış olan Galaxy 15, 24, 36-MHz C-bant uydu vericileri ve iki adet L-bant vericili 2003 kilogramlık Star 2 Bus modeli bir uydu. Uydu yerini aldığı selefinin iki katı enerji sağlayarak A.B.D'deki tüm programlamanın dijital sevkıyatında en önemli rolü oynayacak. Galaxy 15, PanAmSat'ın kalifiye kablo operatörlerine beş Galaxy uydusu erişimi sağlayan Beşin Gücü (Power of Five) anten programı ile desteklenecek. Galaxy 15, 1994'ten beri bu yörünge mevkiinden kablo televizyon pazarına başarılı bir şekilde hizmet vermiş olan Galaxy 1R'nin yerine geçecek. Galaxy 15'in fırlatılması, devlet sektörünce ticari uydu kapasitesinin kullanımındaki artışın önemini vurgular bir biçimde, PanAmSat'ın ilk defa bir L-bant yükünü uydusunda taşıyor olmasını ifade ediyor. L-bandı yükü ile, Galaxy 15, WAAS elverişliliğini geliştirmek için ek kullanıcı sinyalleri sağlayacak.

Galaxy 15'in dikkat çekici özellikleri arasında: L-bant yükü taşıyan ilk uydusu olması,

Birincil A.B.D Galaxy kablo topluluğunun bir parçası olması,

Yörünge Bilimleri'nden üçüncü yeni-nesil uydusu olması,

Kapsama sınırında yükseltilmiş, gelişmiş uydu-yer bağlantı gücü sunan uygunluğu kanıtlanmış donanımlı veriyolu mimarisine sahip olması,

Ardarda 14. başarılı fırlatışı

20. Arianespace fırlatışı olması. sayılıyor.PanAmSat Hakkında

Sahibi olduğu ve kullandığı 26 uyduluk filosu ile PanAmSat (NYSE: PA - News), video, televizyon yayını ve network dağıtımı ile iletim servislerinde lider global sağlayıcılardan birisidir. Dünya çapında yaklaşık olarak 2,000 adet televizyon kanalının iletimini yapmaktadır ve aynı şekilde, standart ve yüksek çözünürlüklü sinyal iletiminde lider konumdadır. Toplamda, şirketin yörüngedeki filosu, kablo televizyon sistemleri, yayın üyelikleri, eve yönlendirilen operatörleri, Internet servis sağlayıcıları ve telekomünikasyon şirketleri aracılığı ile tüm dünyanın %98'ine ulaşabilmektedir. Buna ilaveten, PanAmSat, dünyadaki pek çok bölgede özelleşmiş komünikasyon servislerini olduğu kadar, A.B.D'deki uydu tabanlı iş networklerinin en büyük kısmını desteklemektedir.

1- wide area augmentation system, gps sistemlerinde hassasiyeti artırmak için uydulardan gelen bazı düzeltme sinyalleri ile hassasiyetin 3 metrenin altına indirilmesidir.

Kaynak: Turk.İnternet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı draculu45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaş,Panamsat43W uydusunun en güçlü frekansı 12584 V 27500 frekansıdır...kolay gelsin ama anten 150cm ile cok düşük sinyal
    ben aradım bulamadım bu uyduyu yoksa bu uydu isimmi deyiştirdi birde bu türkce dilde yayın yapan showtıme kanalı bu uydudamı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri