Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: hangi marka linux tabanlý uydu alýcýsýný alayým

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart hangi marka linux tabanlý uydu alýcýsýný alayým

arkadaþlar linux tabanlý uydu alýcýlarýnda hrehangi bir bilgim yok piyasada birçok marka var ve klonlarý çok cazip fiyata satýlýyor hangi marka daha iyi ve internetsiz bu uydular hiçbir þifreli paketi açamýyormu yardýmlarýnýzý bekliyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dreambox 500s ler 1klon cihaz alýrsan piþ man olmassýn yazýlým destek yönünden sýkýntý yok gözlemledigim kadarýyla dm 500 kullanan daha çok kiþi var yinede sor soruþ tur inernet siz açakanallar var faz la kanal izleyemessin
    Konu süleyman09 tarafýndan (05-03-2010 Saat 22:20 ) deðiþtirilmiþtir.
    Asla Baþkalarýnýn Umudunu Kýrma, Belki Sahip Olduðu Tek Þey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Deðerine Paha Biçilmez...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým dreambox al Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. internetten alacaksanda uydu storeden alabilirsin baya cihaz aldýk problem cýkmadý cihazlarýnda bilgin olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar fazla para veremem 250-300 arasý bu fiyata hangi marka alýnýr birde emu ile hangi kanallar izleniyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþým eðer 300 lirayý gözden çýkarmýþsan full serveri ile beraber dreambox 500s alabilirsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aractýrýrsan görürsün dm500s artý 6 ay paylaþým 200 tl yede var

Kullanýcý Bilgi Menüsü

internetin yoksa dreambox almana gerek yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý erdem85 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar linux tabanlý uydu alýcýlarýnda hrehangi bir bilgim yok piyasada birçok marka var ve klonlarý çok cazip fiyata satýlýyor hangi marka daha iyi ve internetsiz bu uydular hiçbir þifreli paketi açamýyormu yardýmlarýnýzý bekliyorum
    dreambox s 500 full serverlýðýyla birlikte alýrsan süper 1 yýllýk serverlýðyla beraber fiyatý 350 tl her yýl da 170 tl ödüyosun ayrýca ve mükemmel bunun yanýnda bide motorlu kurarsan eðer muyhteþem olur biçok paketi ve uyduyu izleyebilirsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar Goldmaster 72000 FAT Uydudan güncellemeli modeli süper bir cihaz ayrýca 100 TL fiatý var.Yazýlým desteði var.Sirüs ve Thor uydusundaki yayýnlarý izliyorum.Türksattaki þifreli kanallarýda izleyebilirsiniz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zekigurbuz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar Goldmaster 72000 FAT Uydudan güncellemeli modeli süper bir cihaz ayrýca 100 TL fiatý var.Yazýlým desteði var.Sirüs ve Thor uydusundaki yayýnlarý izliyorum.Türksattaki þifreli kanallarýda izleyebilirsiniz.
    arkadaþ linux iþletim sistemi tabanlý diye sormuþ onun için önerdik abicim

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri