REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Karan: "Paranın ne önemi var!"

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Karan: "Paranın ne önemi var!"

Galatasaraylı futbolcular devre arası tatiline sıkıntılı girmiş, alacaklarının ödenmemesi nedeniyle hayal kırıklığına uğramıştı. Ancak 10 günlük tatil futbolculara ilaç gibi geldi. Sezon içinde dünyaevine giren Ümit Karan eşi Zeynep hanımla önce Dubai’de stres attı, ardından soluğu Uludağ’da aldı.

Yeni yıla Uludağ’da giren bir başka futbolcu da Ergün Penbe’ydi. Deneyimli futbolcu nişanlısıyla birlikte 2006’ya ‘merhaba’ dedi. Kar Tanesi Otel’de yeni yılı kutlayan iki futbolcudan Ümit, saatler 24.00’ü gösterdiğinde eşi Zeynep hanımı öperken, Ergün de bu özel anda nişanlısıyla birlikte havai fişek gösterisini izledi.

Karan yeni yılın sağlık ve mutluluk getirmesini dilerken; Penbe, “Yeni yılla birlikte herşeyin daha güzel olacağına inanıyoruz. 2006 herkese kutlu olsun” dedi. Tatilini Uludağ’da geçiren Beşiktaşlı İbrahim Toraman da Siyah-Beyazlı ekibin yeni yılda daha başarılı olacağını söyledi.

Kaynak: Fanatik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fa77 Nickli Üyeden Alıntı
    Galatasaraylı futbolcular devre arası tatiline sıkıntılı girmiş, alacaklarının ödenmemesi nedeniyle hayal kırıklığına uğramıştı. Ancak 10 günlük tatil futbolculara ilaç gibi geldi. Sezon içinde dünyaevine giren Ümit Karan eşi Zeynep hanımla önce Dubai’de stres attı, ardından soluğu Uludağ’da aldı.

Yeni yıla Uludağ’da giren bir başka futbolcu da Ergün Penbe’ydi. Deneyimli futbolcu nişanlısıyla birlikte 2006’ya ‘merhaba’ dedi. Kar Tanesi Otel’de yeni yılı kutlayan iki futbolcudan Ümit, saatler 24.00’ü gösterdiğinde eşi Zeynep hanımı öperken, Ergün de bu özel anda nişanlısıyla birlikte havai fişek gösterisini izledi.

Karan yeni yılın sağlık ve mutluluk getirmesini dilerken; Penbe, “Yeni yılla birlikte herşeyin daha güzel olacağına inanıyoruz. 2006 herkese kutlu olsun” dedi. Tatilini Uludağ’da geçiren Beşiktaşlı İbrahim Toraman da Siyah-Beyazlı ekibin yeni yılda daha başarılı olacağını söyledi.

Kaynak: Fanatik
    Desene İbrahim Toraman uludağ dada Ümit Karan'ı buldu. ama bu kez hakem de yok ne olur bilemem. :spying:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fiesta54 Nickli Üyeden Alıntı
    Desene İbrahim Toraman uludağ dada Ümit Karan'ı buldu. ama bu kez hakem de yok ne olur bilemem. :spying:
    valla allah bilir :spying:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

onlar aslında ikiside iyi arkadaştır hem milli takımdan hemde eski takımlarından biliyorum..
    birşey olmaz korkmayın..
    selametle..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı
    onlar aslında ikiside iyi arkadaştır hem milli takımdan hemde eski takımlarından biliyorum..
    birşey olmaz korkmayın..
    selametle..
    her insan maçta sinirlenebilir babası bile olsa dalabilir yani
    sevgiler....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her insan maçta sinirlenebilir babası bile olsa dalabilir yani
    sevgiler....
    Ne yani şimdi bir maç yapsak sen bana dalacakmısın? Yani... Çıııkkkkkk.:hush:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne yani şimdi bir maç yapsak sen bana dalacakmısın? Yani... Çıııkkkkkk.:hush:
    babam yaşındasın düşünmem lazım :spying: :spying: :spying:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

babam yaşındasın düşünmem lazım :spying: :spying: :spying:
    düşünmen bile bana dalmanla eşdeğerdir bilesin...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

düşünmen bile bana dalmanla eşdeğerdir bilesin...
    ah be abicim be ah bilsen seni ne kadar sevdiğimi
    sevgiyle kal ben sana hiç dalarmıyım aklımın ucundan bile geçmez
    sevgiler:gift:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri