cok ayıp etmişler işten geldim ertelenmiş dediler inanmadım futbol başka bişey anlayana
cok ayıp etmişler işten geldim ertelenmiş dediler inanmadım futbol başka bişey anlayana
maçla pek aram yoktur...seyretmem...haberlerde izledim...taraftar kısmındakiler seyretmeye gelmemiş açıkçası...
diyarbakırsporun maçları izlenebilecek kalitede. takım iyi takım. ofansif futbola daha yakınlar. ama gel gelelim taraftara. bekleneni yaptılar, hatta hepimizi şaşırttılar daha fazlasını yaptılar.. tebrikler diyarbakırspor tarftarına...
sanıyorum 5 maç saha kapatma alacak. yani taraftar sezonu kapattı![]()
Merak edilen konu ise peki şimdi ne olacak?
İşte açıklıyoruz..
Yaşanan olaylar sonrasında ulaştığımız Merkez Hakem Kurulu (MHK) Eski Başkanı Bülent Yavuz yaşanan olaylar sonra ne olacağını açıkladı. İşte Bülent Yavuz'un söyledikler: "Türk futbolu için çok kötü görüntülerdi. Bundan sonra ne olacağı belli. Bursaspor 3-0 ile hükmen galip sayılacak ve 3 puanı hanesine yazdıracak. Diyarbakırspor Kulübü'ne en az 3-4 maç saha kapatma cezası gelecek. Tabii ki de bir miktar para cezası alacaklar. Bu durum Bursaspor için şammpiyonluk yolunda önemli bir durum. Diyarbakırspor ise düşme potasında olmaya devam ediyor. "
kanalturkte şuan canlı yayında bursasporun kaptanı ömer erdoğan var.
anlattıkları inanılır gibi değil. yani resmen terör olayı yaşamışlar. yolları kesilmiş taşlanmışlar.. diyecek birşey bulamıyorum.
Adamların her şeyi problem birde zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmaları yokmu deli ediyor adamı.
adamların futbolla işi yok nerde terör var onlar orda sahada görüldüğü gibi
ÖDül gibi ceza
PFDK, Diyarbakırspor-Bursaspor maçında çıkan olaylar nedeniyle ev sahibi takıma
3 maç tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası verdi.
iyi olmuş
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri