REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: FilmTİVİ Tivibu 3.kanalda..!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old FilmTİVİ Tivibu 3.kanalda..!

Bugün itibariyle FilmTİVİ eklenmiştir... Hayırlı olsun!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tivibu cep e hiç bir şey eklenmiyor interneti olan zaten mevcut kanalları izleyebiliyor haksızlık bu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu tivibuyu iptal ettirdim bilgisayardan tv izlemek bana pek mantıklı gelmiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tivibu bilgisayardan değil artık tv den izleniyor o yüzden mantıksız bir yanı yok yani

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tivibu bilgisayardan değil artık tv den izleniyor o yüzden mantıksız bir yanı yok yani
    Tivibu ev paketine uyesiniz sanırım bu verdikleri cihaz ethernet kablosu ile adsl modem den mi yayın alıyor merak ettim
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üye değilim ne fark ederki kendini geliştiren bir platform ben tivibu cep üyesiyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tvbu cep ve 2 aylık ücretsiz tvbu ev kullanıcıyım ev sistemini tamamen merak ve neolduğunu görmek için telekomun 2 aylık ücretsiz deneme teklifiyle aldım bana verilen kutu motorola marka bir ip kutusu arkasında bir hdmı bir skart bir audio çıkışı var nete ethernet kabloile bağlanıyor ...ilk izlenmlerim şöyle kablosuz bağlancak cihazlar olması gerekir(bağlantıya gelen eleman buyönde çalışmalar olduğunu söyledi ) bu şart ikincisi internet hızınız iyi değilse hiç uğraşmaya değmez fakat net hızınız iyi ise görüntü kalitesi donmasız ve net sistemde ulusal kanallar bir kaçtane film bir kaçtane belgesel ve içeriklere göre başlıklar şeklinde listelenme var (hd kanallar spor, müzik, çocuk sineme vs ) cihazın kontrolü hem kumanda ile hemde android ceplerle mümkün ,tüm bunlarındışında birde tv bunun ek uygulamaları var kirala izle seç izle takvim hava durumu büyük ligllerin puand durumları gol krallıkları gündeme dair haberler ezan vakitleri ,tv bu ev cihazları arasında iletişim twiter ...aklıma gelenler bunlar merak edenler için
    No longer just a minute

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne demişler satana değil kullanana sor diye Bilgi için teşekkurler @serhat15 mesela bende kablosuz modem var bu modemide değiştiriyorlarmı acaba
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet modemi değiştirip yerine size bir airtes 5341 4portlu kablosuz veriyorlar...tabi siz de sistemi benim gibi ücretsiz süresi doluncaya kadar kullanıp iade edecekseniz size verdiği tüm ekipmanı teslim etmeniz gerekiyor modem dahil
    No longer just a minute

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serhat15 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet modemi değiştirip yerine size bir airtes 5341 4portlu kablosuz veriyorlar...tabi siz de sistemi benim gibi ücretsiz süresi doluncaya kadar kullanıp iade edecekseniz size verdiği tüm ekipmanı teslim etmeniz gerekiyor modem dahil
    ölme eşşeğim ölme misali yani
    Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri