Bugün itibariyle FilmTÝVÝ eklenmiþtir... Hayýrlý olsun!
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Bugün itibariyle FilmTÝVÝ eklenmiþtir... Hayýrlý olsun!
tivibu cep e hiç bir þey eklenmiyor interneti olan zaten mevcut kanallarý izleyebiliyor haksýzlýk bu
ben bu tivibuyu iptal ettirdim bilgisayardan tv izlemek bana pek mantýklý gelmiyor
tivibu bilgisayardan deðil artýk tv den izleniyor o yüzden mantýksýz bir yaný yok yani
Üye deðilim ne fark ederki kendini geliþtiren bir platform ben tivibu cep üyesiyim
tvbu cep ve 2 aylýk ücretsiz tvbu ev kullanýcýyým ev sistemini tamamen merak ve neolduðunu görmek için telekomun 2 aylýk ücretsiz deneme teklifiyle aldým bana verilen kutu motorola marka bir ip kutusu arkasýnda bir hdmý bir skart bir audio çýkýþý var nete ethernet kabloile baðlanýyor ...ilk izlenmlerim þöyle kablosuz baðlancak cihazlar olmasý gerekir(baðlantýya gelen eleman buyönde çalýþmalar olduðunu söyledi ) bu þart ikincisi internet hýzýnýz iyi deðilse hiç uðraþmaya deðmez fakat net hýzýnýz iyi ise görüntü kalitesi donmasýz ve net sistemde ulusal kanallar bir kaçtane film bir kaçtane belgesel ve içeriklere göre baþlýklar þeklinde listelenme var (hd kanallar spor, müzik, çocuk sineme vs ) cihazýn kontrolü hem kumanda ile hemde android ceplerle mümkün ,tüm bunlarýndýþýnda birde tv bunun ek uygulamalarý var kirala izle seç izle takvim hava durumu büyük ligllerin puand durumlarý gol krallýklarý gündeme dair haberler ezan vakitleri ,tv bu ev cihazlarý arasýnda iletiþim twiter ...aklýma gelenler bunlarmerak edenler için
No longer just a minute
Ne demiþler satana deðil kullanana sor diyeBilgi için teþekkurler @serhat15 mesela bende kablosuz modem var bu modemide deðiþtiriyorlarmý acaba
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
evet modemi deðiþtirip yerine size bir airtes 5341 4portlu kablosuz veriyorlar...tabi siz de sistemi benim gibi ücretsiz süresi doluncaya kadar kullanýp iade edecekseniz size verdiði tüm ekipmaný teslim etmeniz gerekiyor modem dahil![]()
No longer just a minute
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri