Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: tivibuev şebekesine geçiş tavsiye...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 tivibuev şebekesine geçiş tavsiye...

arkadaşlar...tivibuev şebekesine geçiş tavsiye edermisiniz?...evimizde teledünya platformuna aboneliğimiz vardır...karşılaştırma yaptığımız vakit avantajlarını mesajlarınızda süpersat uydu teknolojileri forumunun üzerinden yazmanızı bekliyorum...hayırlı günler geçirmenizi dilerim...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle tavsiye etmem...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mavişehirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar...tivibuev şebekesine geçiş tavsiye edermisiniz?...evimizde teledünya platformuna aboneliğimiz vardır...karşılaştırma yaptığımız vakit avantajlarını mesajlarınızda süpersat uydu teknolojileri forumunun üzerinden yazmanızı bekliyorum...hayırlı günler geçirmenizi dilerim...
    Burda tavsiyeden çok sizin izlediğiniz kanallar öne cıkar. Teledunyadaki kanal paketleri le TVİBU daki kanal paketleri arasındaki tercihi siz yapacaksınız.

Onun haricinde teledunyadaki özellikleri çok bilmiyorum ama benım için en önemlisi evde olmadığım bir zamanda izlediğim bir dizi yada programı bir hafta içinde canlı izler gibi rahatlıkla ileri geri gibi tamamen TİVİbuda izleyebilmem.

Yalnız tivibu alırken TTNET alt yapı dumunuz nedir buna bakmak gerekiyor. Zira Fibernet yada hipernet altyapısı olursa TİVİBU konusunda problem yaşamazsınız. Ama ADSL alt yapısında kesin konuçmamakla beraber yine hizmet verilebilir bundada evinizin sisteme yakınlığı ve alabileceğiniz hız limitleri ön plana çıkmaktadır.

Alıntı headend Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kesinlikle tavsiye etmem...
    Herhangi bir neden açıklamadan yada hiç bir bilgi vermeden bu şekilde ki bir cevap neden kayde alınsın

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Burda tavsiyeden çok sizin izlediğiniz kanallar öne cıkar. Teledunyadaki kanal paketleri le TVİBU daki kanal paketleri arasındaki tercihi siz yapacaksınız.

Onun haricinde teledunyadaki özellikleri çok bilmiyorum ama benım için en önemlisi evde olmadığım bir zamanda izlediğim bir dizi yada programı bir hafta içinde canlı izler gibi rahatlıkla ileri geri gibi tamamen TİVİbuda izleyebilmem.

Yalnız tivibu alırken TTNET alt yapı dumunuz nedir buna bakmak gerekiyor. Zira Fibernet yada hipernet altyapısı olursa TİVİBU konusunda problem yaşamazsınız. Ama ADSL alt yapısında kesin konuçmamakla beraber yine hizmet verilebilir bundada evinizin sisteme yakınlığı ve alabileceğiniz hız limitleri ön plana çıkmaktadır.

Herhangi bir neden açıklamadan yada hiç bir bilgi vermeden bu şekilde ki bir cevap neden kayde alınsın

bende üyeyim ..üye olurken HD yayınlar açık denildi ve HD cihaz takıldıı .. ama yayınları hiç bir zaman izleyemedim ..nedenini sordugumda alt yapı uygun degil denilip kestirip atıldı ..15 gün sonra arıyorlar paketinizi bir üst pakete geçirip tüm hd yayınları izleyin ufak bir üçret karşılıgında diye tel açıldı ..bende hani alt yapı uygun degildi dedigimde tel of oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işte bu yüzden aldanmayın ..eviniz müsait ise uygun bir HD cihaz alın ortama uygun eternetli ***fini çıkarın ..kimse kusura bakmasın yolunacak kaz arıyorlar..sakın aldanmayın ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İlk üyelikte HD yayınlar sadece bir ay açık oluyor daha sonra zaten kapanıyor. Bu size verdikleri formada yazıyor. Alt yapı desteklememesine gelince internet ADSl hızı 8 mb kaldırmıyorsa HD yayınlar verilmiyor.

Genelde TVİBU üyeliği yapıldıktan sonra TTNET tarafından kurulum yapıldıktan sonra HD yayın desteklenmıyorsa alt yapı kontrolu mevcut alt yapının incelenmesiyapılıyor herhangi bir düzeltem eyapılırsada teklif geliyor.

Tabi müşteri yada çağrı merkezindeki bilinçsizlik olunca bu gibi durumlar da olabilir.

Onun dışında siz memnun olamayabilirsiniz ama memnun olanlarda varç ben kendim kullanıyorum tek dezavantajım hattım şu an ADSL 2 teknolojisi olduğu için aynı anda hem TİVIBU hemde ınternet olunca internet kısmında kasma olabiliyor bununda sebebi ADSL alt yapımdaki sorunlardan bunun çözümü için Fiber beklemekteyim.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar...süperonline fibernet abonesiyim gelecek zaman telekoma rakip yeni iptv şebekesi çıkabilir...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri