Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Ýrem'den 'alýntý' yanýtý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ýrem'den 'alýntý' yanýtý

Manga’nIn Eurovision þarkýsý “We could be the same”in Ýlhan Ýrem’in “Yurtta barýþ, dünyada barýþ” isimli þarkýsýyla benzerlik taþýdýðý iddia edildi. Ýrem konuyla ilgili þunlarý söyledi: “Þarkýyý dinledim. Taþýdýðý genel yapýsal özellikler, þarkýnýn armonik yürüyüþü ve bazý vokal týnýlarý nedeniyle dinleyenlerde böyle bir çaðrýþým yaratmýþ olabilir. Benzerliðin bilinçli olarak yapýldýðý izlenimi edinmedim. Müzikte kendi tarzlarýný yaratma yolunda uðraþ veren bu gençlerin desteklenmesi gerektiðine inanýyorum. Manga’ya Eurovision’da baþarýlar dilerim.”

Ýlhan baba böyle demiþ ama bence þarký aþýrý derecede alýntý yapýlmýþ

dinlemek isteyen arkadaþlar için link:

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ilhan irem

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. manga

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hiç alakasý bile yok.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aferin ilhan ireme...bazýlarý gibi mahkemeye koþmamýþ...sanatçý adam vesselam..."benzesede gönlünden vatan için eyvallah" diyebilen...
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Hiç alakasý bile yok.
    Þarkýyý dinledin mi kucer sen? Ýlhan irem mahkemeye gitse kesinlikle kazanýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hay allah yaaa, kardeþim buda ingilizce þarký.... (konuyu ilk okuduðumda ilhan iremin yaklaþýmýna takýldýðým için þarkýya dikkat etmemiþtim...)
    böyle yarýþmayamý katýlýnýr yahuuu...türkçenin suyumu çýkmýþ...en azýndan birinci olamasanda insanlarýn kafasýnda yer eder... ben çocukluðumda ki bir yarýþmayý hatýrlýyorum...adamlar birinci olamamýþtý ama þarký herkesin dilinde idi.radyolar hep çalardý...italyanmýydý neydi...felicita gibi biþey...halen duysam durur dinlerim...yani mesele budur bence... birinci olacam diye kýlýk deðiþtirmenin ne alemi var? sertap birinci oldu ama ben vallahide sevinemedim... (çokmu milliyetçiyim bilmemki?)
    selametle...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri