Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Merhaba saygý deðer arkadaþlarým!....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Merhaba saygý deðer arkadaþlarým!....

Arkadaþlar öncelikle nerden baþlayacaðýmý bilmiyorum ama elimden geldiyince kendimi ifade edip bazý þeylerin olup olmamasý gerektiliðini sizlere açýklamak istiyorum siz sayýn site admin arkadaþlarým ve sayýn forum üyeleri evet siz sayýn admin arkadaþlara iþinizi öðretecek veya size nutuk çekecek deðilim ama bir kaç gün önce forumda bir konu vardý ve bende o kunuyla ilgili her zamanki gibi fikrimi her ne kadar olumlu bir þekilde izah etmeye çalýþtýysamda yine bana resmen küfür sayýlacak bir mesajla cevap yazan bir üye oldu hatta 2 ayrý admin arkadaþa özelden konuyla ilgili mesajýn editlenmesi hususunda mesaj yazdým ama topiye baktýðýmda mesajlar olduðu gibi yerinde duruyor ve belkide mesaj sahibi ne uyarýldý nede banlandý ve o gün bu gündür gece rüyalarýma girip forumdan uzakmý durayým ne yapýyým diye dedim, Düþündüm taþýndým ve burada bu konuyu yazýp siz sayýn admin arkadaþlarýn forum üyeleri için biraz daha duyarlý olmalarý gerektiyini hissettim....
    Evet ben buradaki yazýmý @alper3 adlý forum kullanýcýsýna cevap olarak yazmak istiyorum.
    Beyefendi neye dayanarak ve hangi dayanaða güvenerek bana böyle bir cevap yazýyorsun kimsenin kimseyi götürdüyü yok biliyormusun en büyük düþmanlýk cehalettir iþte bak sende insansýn bende insaným ama aramýzda daðlar kadar fark var benim beynime çivi vursalar bile sana cevaben böyle bir mesaj yazmam çünkü ben saygýlý efendi ve mütevazý bir insaným senin gibi beynimin içi kötülüklerle fesatlarla dolu birisi deðilim sanada artýk birþey yazmak istemiyorum lütfen bana cevap olarak biþey yazma zira sen bana cevap yazsanda ben reply yapmýyacam sanada saygýsýzlýk olsun diye yazmadým sadece forum üyelerine karþý forum admin arkadaþlarýn biraz daha duyarlý olmalarýný istiyorum.
    Nötig.Arkadaþlar lütfen kimse yanlýþ anlamasýn kesinlikle hiç bir allahýn kuluna karþý bir saygýsýzlýk yapmak istemem kimseyede iþini öðretecekte deðilim ama bu konu canýmý sýktý diye bu topiyi açmaya karar verdim þimdilik saðlýcakla kalýn ben tabii sayýn forum admin arkadaþlar yine izin verirlerse eskisi gibi forumda arkadaþlarýmla paylaþýma devam ederim admin arkadaþlar nasýl uygun görürlerse baþtacý hepinize iii akþamlar dilerim...

Arkadaþlar buda alper3 üyenin bana örnek olarak sunduðu saygýsýz mesajýdýr...Çok ayýp çok herkes fikrinde hür olmalý herkes herkese saygýlý duymalý....

senin kýzýn varmý? varsa o prezarvatýf dagýtýlanlardan biri gelse senin kýzýný ....... tepkin ne olurdu ....:46::46::46::46::46::46:
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Özel Mesajýnýzý yeni farkettim 1-2 gundur yogunluktan dolayýdýr pm lere forum mailine bakamadým.Fikrinizi sunmuþssunuz kendinizce haklý bir neden olarak ama yazýlan cvplar bana görede tuhaf geldigi için konuyu kaldýrdým ben bu tutum adýna sizden tum herkese adýna özür dilerim
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Serkan kardeþim size ve kültürünüze çok saygý duyuyorum ayrýca banada zaman ayýrdýðýnýz için çok ama çok teþekkür ediyorum en derin sevgi ve saygýlarýmla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aslýnda o alper arkadasýn mesajýný okurken bende tepkimi gösterecektim ona ama polemik çýkmasýn diye biþe demedim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri