REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Dreambox 800 HD line Anfi + 2li switch setup ayaraı Yardım lüfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dreambox 800 HD line Anfi + 2li switch setup ayaraı Yardım lüfen

Arkadaşlar merhaba,
    Yeni aldığım Dreambox 800 HD uyduları tanıtırken problem yaşıyorum , şöyle ki
    Oturduğum sitede bina üzerine anten takılmadığından ,uzak bir bölgeye 2 adet anten taktırdım,biri Astra ya diğeri Türksat a bakıyor. Mesafe 300 metre ,dolayısı ile 20db line anfi takarak sinyali maximumdüzeyde alıyorum. Daha önce Nextstar YE9000 kullanıyordum ve her iki uyduyu da hattaki line anfi ile çok rahat izleyebiliyordum.Ancak şimdi dream box u bağladığımda iki uyduyu bir türlü tanımıyor. Line anfiyi çıkardığımda sorun çözülüyor ancak bu sefer de sinyal düşüyor. Line anfi ile bağlantıda dream box tuner ayarları nasıl olmalıdır? Yardımlarınız rica olunur. Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeş Line anfi,ye göre bir LNB ayarı yoktur

Line anfiyi kablonun ortalarına gelen yere takın siz muhtemelen dreambox,un yakınına takıyorsunuzdur o yüzdende gürültü seviyesi çoğalıyordur vede yayınları boğuyordur

Siz dediğimi bir deneyiniz 300 metre olan kablonun ortalarına yada yüz metrede bir ek yaptıysan oralara bir yere takın

Ama asıl Tavsiyem Antenlerden eve kadar olan kabloyu rg9 değilde rg11 olarak kullanmanız o zaman Line anfiyede gerek kalmaz ok?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri