Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Hakkari'de hain pusu: 1 asker şehit

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Hakkari'de hain pusu: 1 asker şehit

Hakkari'de hain pusu: 1 asker şehit

Teröristlerin ateş açması sonucu 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı
    14 Mart 2010

HAKKARi'nin Yüksekova ilçesi

Dağlıca bölgesinde teröristlerce ateş açılması sonucu, ilk belirlemelere göre, 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Irak sınırındaki Dağlıca mevkisinde terör örgütü üyeleri tarafından ateş açılması sonucu, kimliği açıklanmayan bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı.

Güvenlik güçlerinin açılan ateşe karşılık vermesinin ardından bölgede operasyon başlatıldığı öğrenildi.
    Konu şaşkın_75 tarafından (15-03-2010 Saat 01:14 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah Mekanını Cennet Eylesin.Allah Yardımcıları Olsun.Kardeşlerimizin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Öncelikle ŞEHİT Vatan Evladımıza Allaha Tan Rahmet Kederli Ailesine Sabırlar dilerim. BU vesile ile TÜM ŞEHİTLERİMİZİN önünde Saygı ve Minnetle Eğiliyorum. Evet Arkadaşlar ASKERLİK gerçektende YAN GELİP YATMA YERİ değilmiş meğerse.!!! Sizlere sesleniyorum
    burada çarşaf çarşaf BALYOZ muş Yok ERGENEKONMUŞ yok KAFES Planı için yazan arkadaşlar neden bir tek kelime dahi TAZİYE YAZAMIYORSUNUZ. Ölenler bu VATANIN evlatları değilmi.. Onlar değilmiki bizler sıcacık yataklarımızda rahat uyuyabilelim diye CANLARINI verdiler. Şehit haberi saat 7 gibi tüm TV kanallarında verildi bakayım dedim acaba bu Konuyu kim açacak diye. Bu konuyu Açan Arkadaşım Eline sağlık ne yapalım artık MEMLEKETTE Şehitlerin bir önemi yok amaaaa söz konusu TSK yı küçültücü bir şey oldumu hemen piyasaya düşerler nasıl bir hale gelmişiz yazık gerçektende çok yazık..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimilerinin çürük raporları aldığı yerde Kahramanlarımızda ŞEHİT oluyor.
    Allah (c.c) Rahmet eylesin.
    ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gün geçmiyor yüreğimiz yanıyor daha birkaç gün oldu mayın patlamasından şehit verdik ALLAH YAKINLARINA VE TÜRK MİLLETİNE SABIR VERSİN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Dijitalci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Öncelikle ŞEHİT Vatan Evladımıza Allaha Tan Rahmet Kederli Ailesine Sabırlar dilerim. BU vesile ile TÜM ŞEHİTLERİMİZİN önünde Saygı ve Minnetle Eğiliyorum. Evet Arkadaşlar ASKERLİK gerçektende YAN GELİP YATMA YERİ değilmiş meğerse.!!! Sizlere sesleniyorum
    burada çarşaf çarşaf BALYOZ muş Yok ERGENEKONMUŞ yok KAFES Planı için yazan arkadaşlar neden bir tek kelime dahi TAZİYE YAZAMIYORSUNUZ. Ölenler bu VATANIN evlatları değilmi.. Onlar değilmiki bizler sıcacık yataklarımızda rahat uyuyabilelim diye CANLARINI verdiler. Şehit haberi saat 7 gibi tüm TV kanallarında verildi bakayım dedim acaba bu Konuyu kim açacak diye. Bu konuyu Açan Arkadaşım Eline sağlık ne yapalım artık MEMLEKETTE Şehitlerin bir önemi yok amaaaa söz konusu TSK yı küçültücü bir şey oldumu hemen piyasaya düşerler nasıl bir hale gelmişiz yazık gerçektende çok yazık..
    acılımla bu iş çözülecekti analar alamıyacaktı ne oldu o şerefli insanlara filistin için ağlayıp tekbir getirip oraya gitmenin reklamını yapanlar iş kendi memleketi olunca yazık yazık emel ortada ama işiniz cok zor bu ülke öyle kuponlarla alınmadı bu ülkede siz görmesenizde NE MUTLU TÜRKüm diyebilenler çok ŞEHİTin ailesine sabır kendinin mekanı cennet olur inşaallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah mekanını cennet eylesin nur içinde yatsın allah ailesine sabırlar versin bunu yapanlarında yaptıranlarında allah belalarını tez zamanda versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaç aydır böyle kötü haberler almıyorduk doğudan yine mi başladı bu pislikler?
    Konu HCakir tarafından (15-03-2010 Saat 18:38 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah ailesine sabırlar versin ölenin ruhuda şad olsun hanii pkk bitmişti ne oldu şimdi yazık ölen şehitlere yazık selametle
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri