artis ben çelmesem gol olacak havası yaratmak istedi.
caglar684 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. artis ben çelmesem gol olacak havası yaratmak istedi. Ne alakası var ? Belki yıllar sonra bir Türk futbolcunun dürüstlük damarı tuttu, belki insafına yediremedi.
caglar684 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. artis ben çelmesem gol olacak havası yaratmak istedi. arkadaşım sen akşam kanaltürk televizyonunda eski hakem Ahmet Çakar ın anlattıklarınıu izlemedin herhalde.
ozibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. arkadaşım sen akşam kanaltürk televizyonunda eski hakem Ahmet Çakar ın anlattıklarınıu izlemedin herhalde. sevmem ahmet çakarı izlememde. bikini giyecem dedi sözünü tutmadı. erkek adam sözünde durur.
caglar684 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sevmem ahmet çakarı izlememde. bikini giyecem dedi sözünü tutmadı. erkek adam sözünde durur. Uygun beden bulamamıştır!
kalamaki Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Uygun beden bulamamıştır! helal olsun size konuyu nereden nereye çektiniz.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Etiket Bulutu Ana Sayfası
Forum Kuralları
Yer imleri