Haberin alındığı yer tarafsız bir medya kuruluşu değildir kendi fikirleri doğrultusunda yayın yapan bir yayın organıdır.Böyle hayali yazıları herkes yazabilir.Nedense haberde generalin adı filan yok.
Teşekkur: 0
Haberin alındığı yer tarafsız bir medya kuruluşu değildir kendi fikirleri doğrultusunda yayın yapan bir yayın organıdır.Böyle hayali yazıları herkes yazabilir.Nedense haberde generalin adı filan yok.
Sevgili kardeşim veysel orduyu zedeleme karalama bu yazının neresinde gerçekten merak ettim ben bu yazıyı zerre kadar orduyla ilişkilendirmiyorum demekki herkesin bakış açısı farklı bu yazıdan sadece şöyle bir sonuç çıkardım İNSANLARIN GÜCÜ YERİNDE İKEN ELİNDE SALTANATI VAR İKEN ALLAH I HATIRLAMIYORLAR BAŞLARI SIKIŞINCA ALLAHI HATIRLIYORLAR.benim çıkardığım sonuç bu. bu saltanatın esiri bir cumhurbaşbakanda olur,başbakanda olur hakimde olur valide olur ordu mensubuda olur ben bu pencereden baktım. Ben umut ediyorum ki dini bütün bir insanım,lütfen dikkat et dini bütün bir insanım demiyorum sadece umut ediyorum diyorum dini bütün olup olmadığım yarın mahşer gününde belli olur sadece umut ediyorum.Bu sebeplede eğer dinime saygısızlık eden biri varsa o saygısızlığı yapan kim olursa olsun naçizhane fikrimi söylüyorum veya yazıyorum bu bir ordu mensubuda olur başka sınıftan biride olur. ordu mensubu biri hata yaptığı bu hatayı görmemezliktenmi gelelim başbakanı nasıl görmemezlikten gelmiyorsam tabiki bir ordu mensubu hata yaptığı zamanda hatasını söyleyeceğiz o sizdendir laf söyleyelim o bizdendir laf söylemeyelim mantığıyla hareket edersek ALLAH sormazmı sevgili kardeşim VEYSEL herkesin hatası vardır benim herkesden çoktur ama elimden geldiğince SEVDİĞİMİ ALLAH İÇİN,SEVMEDİĞİMİDE ALLAH İÇİN SEVMEMEYE gayret ederim. orduyu severim hemde çok, ama ordudan biri dinime hakaret ederse onu sevdiğim ordunun içine katmam.bu yazıyı yazdıktan sonra en azından açtığım konulara bir göz atacağım gerçekten orduyla ilgili ne yazmışım diye böyle konu olduğundada bizzat seninle diyaloğa gireceğim çünkü aklın yolu birdir pek senin yazılarında mantık dışı birşey görmedim genelde yazdıklarının %90 nın altına imzamı atarım.En içten sevgi duygularımı sunarım veysel kardeşim.
baydemir abim Allah cennetine girenlerden eylesin
bu aslında herkes için geçerli bir mevzuu..
Başımız sıkışmayınca allahı pek hatırlamıyoruz...
99 depremini evimde ailemle yaşamış idim... sabah namazlarında pek cemaat olmaz...8-10 kişi ile kılınır...en babası 15 olur... ancak gece yaşadığımız depremden sonra caminin yarıdan fazlası dolmuş idi...1200 kişilik caminin yarısı...üçevler camii. gerçi namaz esnasındada bir artçı yaşamıştık... farklı konu ama anafikir olarak benzerlik olduğundan yazıyorum...diyeceğim kimse dar zamandaki gibi allahı hatırlamıyor...bende tabiki...
selametle... ayrıca o generali kutlarım... hidayete ermek - tövbe etmek herkese nasip olmaz...aslında çok basit bir iştir ama nasibin yoksa olmuyor bir türlü...
selametle...
bakıyorum da buradada akp-fethullah yağdanlıkları ordumuza-komutanlarımıza çatıyor.islam dini akp-fethullah yağdanlıklarının tekelinde değildir.generalleri ve subay astsubayı din düşmanı gibi göstererek halkımızın gözünden düşürmeye çalışanlar abd-ab-siyonist global sermayeye hizmet ediyor.bu gün ihtilal yapmak değil yapmamak suç.azgın demokratlar-ab işbirlikçisi sözde aydınlar tsk ya çamur atmaya çalışarak ağababalarının emirlerini yerine getirirken vatanın satılması(şimdi sırada santrallar var peşkeş çekilecek) hiç rahatsız olmazlar.keşeke tayyip namaz kılmasaydıda tekeli-petkimi-erdemiri-tüpraşı-telkomu-limanları-bankaları velhasılı vatanı satmasaydı.emperyalistler artık top ve tüfekle gelmiyor.dolarla-sterling le euro ile gelip işbirlikçilerinden vatanı satın alıyor.lütfen google girip şair eşref i aratın ve şiirlerine bakın. şu şiirini buraya aktarıyorum.:bir soğan soyuluyor/yaşarıyor gözler/bir devlet soyuluyor/aldırmıyor öküzler.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri