Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: Ezel Ramiz Dayý'nýn oðlu çýktý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ezel Ramiz Dayý'nýn oðlu çýktý

ATV'nin sevilen dizisi Ezel'in yeni bölümündeki bir sahne izleyenleri þok etti. Ramiz Dayý Ezel için "o benim son oðlum" dedi.

[MYNET]484501[/MYNET]

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Diziyi bastan beri takip eden biriyim ramiz dayý oglum diyor ama bu adam hapisanede tanýþtý bu ezel ile nereden oglu olacakki demekten kendimi alamýyorum bekleyip görecez

Kullanýcý Bilgi Menüsü

o benim kaným deðil, o benim caným diyor....
    buradaki oðul tabiri benzetme yani..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gecen bölümün finali,nde demiþti zatenm oðlumm diye bitmiþti))

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Sinan Atalay Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Diziyi bastan beri takip eden biriyim ramiz dayý oglum diyor ama bu adam hapisanede tanýþtý bu ezel ile nereden oglu olacakki demekten kendimi alamýyorum bekleyip görecez
    en bastan tezgaý kuran ramiis di eysan ve grubuyla sanýrým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý umut55 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    en bastan tezgaý kuran ramiis di eysan ve grubuyla sanýrým
    Zaten tefofa diyor yukarýdaki videoda benim bildigim birþeyi neden ezele söylemiyorsun dyede

Sizin iddianýz bana göre yanlýþ neden derseniz bu iþleri planlayan ramiz ise bu ömerin ezel oldugunu herkes biliyor demektir ama su anda öyle bir gorünüþye birþey yok gibi sanmýyorum ömeri ramiz planlayýp attýrsýn hapisaneye
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý serkan yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    zaten tefofa diyor yukarýdaki videoda benim bildigim birþeyi neden ezele söylemiyorsun dyede

sizin iddianýz bana göre yanlýþ neden derseniz bu iþleri planlayan ramiz ise bu ömerin ezel oldugunu herkes biliyor demektir ama su anda öyle bir gorünüþye birþey yok gibi sanmýyorum ömeri ramiz planlayýp attýrsýn hapisaneye

:49: ..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dizi tutunca ogluda olur yegenide olur hatta ramiz dayý bile olur
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri