Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
33 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Yemekteyiz'de fuhuş şoku

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ?????????
    demekki önüne gelen yarışmacı olabiliyor
    Önüne geleni değil hocam sadece zengin gibi görunenleri alıyorlar hepsinin evini görmuyormusun bazen rast geliyor baktıgımızda sanki bunları özenle seciyorlar videoyu izlemedin mi hepsi bacak şov yapıyorlar bunlar normal turk aile yapısına uygun kişiler degilki
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı empu_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bakın size bi atasözü: tencere tekerlenmiş kapağını bulmuş.
    brogram ne malki.yarışmacıları ahlaklı olsun.
    muuuuuhhhhhhaaaaa
    Haklısınız. Ama suç bunlarda değil, bunlara ekranlara çıkması için prim verenler ve bu yarışmayı izleyenlerde. Millet yemek bulamaz yesin, bunlar da yediklerini beğenmesin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya değerli dostlar inanırmısınız bilmem ama bu proğramın hangi kanalda dahi olduğunu bilmiyorum reyting uğruna bizim örf ve adetlerimiz zaten bir hiç oluyor. ne yapıp ne edip şu milletin ahlakını nasıl bozarız diye hergün yeni bir yarışma yeni bir dizi yeni bir bilmemm ne vs.vs. izlemeyin ve izletmeyin değerli dostlar herkese saygılar sunarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kılavuzlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya değerli dostlar inanırmısınız bilmem ama bu proğramın hangi kanalda dahi olduğunu bilmiyorum reyting uğruna bizim örf ve adetlerimiz zaten bir hiç oluyor. ne yapıp ne edip şu milletin ahlakını nasıl bozarız diye hergün yeni bir yarışma yeni bir dizi yeni bir bilmemm ne vs.vs. izlemeyin ve izletmeyin değerli dostlar herkese saygılar sunarım.
    Bu Show tv dogru düzgün hangi programı var acaba beş para etmeyen bir kanal,benim fikrim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

degerlerimiz bilerek kirletiliyor. bizde ancak bakiyoruz. cunku bu programlar prim yapiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı basogluosman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    degerlerimiz bilerek kirletiliyor. bizde ancak bakiyoruz. cunku bu programlar prim yapiyor.
    Sonuna kadar size katılıyorum 2 yıldır bu program var hep kadınlar mini etekli evlere ayakkabı ile giriliyor böyle turk aile yapısı olmaz bana göre

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Önüne geleni değil hocam sadece zengin gibi görunenleri alıyorlar hepsinin evini görmuyormusun bazen rast geliyor baktıgımızda sanki bunları özenle seciyorlar videoyu izlemedin mi hepsi bacak şov yapıyorlar bunlar normal turk aile yapısına uygun kişiler degilki
    Oldum olası nefret etmişimdir bir bölümünü bile izlememişimdir böyle yarışmaların ne yemekteyiz ne var mısın yok musun nasıl bir program olduklarını reklamlarda belli ediyor zaten.

Bunların nasıl biri olduklarını anlamak için illa göz altına alınmaları gerekmiyor.Kendisi belirtmiş zaten videoda 1.5 dakika da ne ayak olduğu besbelli.O nasıl bir giyim tarzı,o nasıl bir konuşma ve o nasıl bir oturuş resmen diyor yani ben ....... yum diye .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu programa bunlar yakışır zaten programları o... memleketde açlık sefalet kol gezerken bir kaç p... bunları programdiye önümüze sunuyolar aslında kabahat syredenlerin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ?????????
    demekki önüne gelen yarışmacı olabiliyor
    ne zannettin CABBARİ kardeş bu meselenin %1 kadar bir mesele malum 3 büyük kanaldan başka bir kanalda çıkacak hafazanALLAH yer yerinden oynar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk çıktığında izlerdim ama son zamanlarda hiç izlemiyorum. serkan abi gibi bacak şovu yapıyolar demişti ben bacak şovunu geçtim geçtim yedikleri yemekleri beğenmiyolar ş.........
    Konu pencere77 tarafından (20-03-2010 Saat 19:17 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri