Albümdeki Eserler

1. Dalgalar
    Söz: Azize Beste: Göksel Baktagir
  2. Elif
    Söz: Azize Beste: Baki Duyarlar
  3. Gece
  4. Gelde Aðlama
  5. Ýnce
    Söz & Beste: Javier Limon
  6. Geldim
    Söz & Beste: Azize
  7. Kelam
  8. Buldum (Þiir)
    Söz: Azize Beste: Mutlu Doðan
  9. Temel Papatya
  10. Hece
  11. Su'yum
    Söz: Azize Beste: Ýlhan Erþahin, Azize
  12. Yanýyor
    Söz & Beste: Azize
  13. Azize Sirto
    Söz: Azize Beste: Yinon Muallem

Albüm ile ilgili diðer bilgiler

Azize,

“Yeni Binyýlýn Aþýðý” adlý ilk albümünü müzikseverlerin beðenisine sunuyor.

A Z Ý Z E

ADINI KOYAMAYACAÐINIZ TÜRDEN BÝR ALBÜM ÝLE GELDÝ..!

Türk Pop Müziðinde Farklý sunumu ve Alternatif Duruþuyla,Azize, ilk albümünü, 8 Mart'da müzikseverlere sunuyor…

AZÝZE’nin Neyzen Tevfik ile baþlayan müzik macerasý hýzla kitlelere yayýlarak AZÝZE’nin Müziðini, Aþkýný doðurdu!

Azize, ilk albümü “Yeni Binyýlýn Aþýðý”nda yer alan onüç þarkýnýn tüm sözlerini kendisi yazdý ve farklý müzik dallarýndan deðerli müzik üstadlarýnýn iþbirliði ile MDM Stüdyolarýnda kaydedildi.(Baki Duyarlar, Erkan Oður, Göksel Baktagir, Ýlhan Erþahin, Þirin Pancaroðlu, Yinon Muallem, Yahya Dai, Burcu Karadað, Javier Limon...)

SINIRSIZ hayal gücünü þiirlere ve þarkýlara yansýtan Azize, müzik albümü ile yeni bin yýlýn gençlerine lider duruþu ile sevgiyi anlatmak,,felsefesini paylaþmak için, bir Aþýðýn yüreðiyle, kalemiyle YENÝ BÝN YILIN KADIN OZANI halinde samimiyeti,yüreðine esen þarkýlarý ve masum öyküsü ile sizlerle...

Dopdolu bir müzik albümünü dinleyiciye sunan Azize'nin þarkýlarý ile, uzun zamandýr özlediðimiz ‘GÜZEL MÜZÝK’ dinlemenin tadýna varacaksýnýz…

Yapýmcýlýðýný Þule Uslutekin'nin (SU +PR ) gerçekleþtirdiði albüm, sýrasýyla “Dalgalar”, “Elif”, “Gece”, “Gel de Aðlama”, “Ýnce”, “Geldim”, “Kelam”, “Buldum”, “Tembel Papatya”, “Hece”, “Suyum”, “Yanýyor” ve “Azize Sirto” adlý þarkýlardan oluþuyor.