Bu fotoğraflar şimdiki nevruz'dan alınmıştır.
![]()
Teşekkur: 0
Bu fotoğraflar şimdiki nevruz'dan alınmıştır.
![]()
açılık hakkında ne düşünüyürum
bu resimdekilerin ALLAH belalarını vermesini istiyorum
acılımmı siz buna acılımmı dayatmamı deseniz daha iyi olur dayatma ile gelen hükümet her konuda beceriksizliğini göstermiştir kürt acılımı ve türk kapatılımı gibi düşünüyorum ikdidarın türklere alerjisi var ülkemizin en büyük düşmanı bu akp dir bunlardan kurtulmamız lazım ne mutlu türküm diyebilene bu akp ye rağmen
olacağı buydu nevruz bayramı adı altında dağdaki piçleri saflarınna alan bayramda apo piçininde posterini tasıyan hainlere bence acılım deil soykırım lazım elinde apo posterini tasıyan kişiler soykırım uygulayaksın ama kesinlikle özürde dilemiyeceksin madem ülkeni sevişyorsun işe terörden ve bunlardan başlayın askerimizin peşini bırakın hainlerle uğrasın elinde aponun posterini tasıyan coluk cocuk herkesi lanetliyorum ne mutlu türküm diyebilene
işte gercek açılım Atatürk'ün azınlıklar meselesine yaklaşımıyla ilgili bugün de çalışmamız gereken bir ders niteliği taşıyor.. İşte o yazı...
Ne Mutlu Türküm Diyene
Başbakan İnönü saat 18.00 sularında Florya Köşkü'nde Atatürk'ü ziyaret etmiş:
- Hayırdır İsmet... Habersiz geldin.
- Paşam, azınlıklar meselesi... Konuyu Meclis'e getireceğiz... Ne diyorsunuz?
- İsmet bugün geç oldu... Yarın sabah erkenden gel, konuşalım.
İnönü çıkınca Atatürk "bütün görevlileri" toplamış:
- Sadece laleler kalsın... Bahçedeki diğer bütün çiçekleri sökün, atın... Derhal.
İsmet Paşa sabah gelmiş, bahçenin "halini" görmüş ve "görevlilere" sormuş:
- Ne oldu böyle?
- Gazi Paşa Hazretleri emrettiler, söktük.
Başbakan İnönü, Cumhurbaşkanı Atatürk'ün odasına girmiş:
- Paşam, bahçenin durumu nedir?
- Azınlıkları söküp attım İsmet.
İnönü "anladım" dercesine başını öne eğmiş:
Atatürk:
- İsmet, ben "Ne Mutlu Türküm Diyene"
sözünü boş yere söylemedim... Kendini Türk hisseden herkes bu vatanın öz evladı... Ben hayatta olduğum sürece bu böyle bilinsin... Ve sakın azınlıklar ile ilgili bir kanun çıkarılmasın.
Büyük Atatürk'ün "verdiği dersi" bugün hâlâ anlayamayanların olması ne kadar acı.
abi elim de bir f 16 olsa hepsin öldürürdüm vatan haini diye orosbu çocukları bunlar![]()
elbette böyle açılım olmaz ben açılımdan bunu anlamıyorum bu köpeklerin azması
Kendi vatanımızda işgalci olduk gerisi siz düşünün.Ermenilere niye kızıyorsunuz kendi vatanında beslediğin yeşil kartla bedava baktığın her ay çeşitli isimler altında para dağıttığın elektrik ve su parası ödemeyen başkasının arazisini gasp edip ev yapıp bedava oturmasına müsade ettiğin kişiler seni böyle tanımlarsa ermenilere niye kızıyorsunuz.Asıl ermeni burada.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri