Dnyann en byk bilgisayar reticilerinden Lenovo, byk beeni toplayan Y serisinin son modeli Lenovo IdeaPad Y550p ile multimedya tutkunlarnn gzdesi olmaya hazrlanyor. yeni Lenovo IdeaPad Y550p size daha hzl, daha zengin ve daha kolay bir kullanm sunuyor! ( Bu Linki Grmeniz in SupersatForuma Uye Olmanz Gerekmektedir. )

Lenovo’nun en yeni rnleri arasnda yer alan IdeaPad Y550p, zarafetiyle olduu kadar teknik zellikleriyle de gz dolduruyor. En son teknolojiye sahip, yeni 2010 Intel Core™ i7 ilemcili, Intel Turbo Boost teknolojili notebook, performansn ihtiyalarnza gre ayarlar. stelik Lenovo’nun VeriFace™ yz tanma teknolojisiyle PC’nize balanmak bal bana bir keyif haline gelecek.

OneKey™ Theater ve SlideNav gibi Lenovo zellikleri Y550p’nin kullanmn bal bana bir elenceye dntrr. OneKey™ Theater tek bir dokunula ses-grnt ayarlarn optimize ederek oyunlarnz ve filmlerinizi, daha nce hi grmediiniz bir canlla kavuturur. SlideNav ise, klavyede yer alan dokunmatik slidebar sayesinde en sevdiiniz uygulamalar ve ksayollarnz ty hafifliinde bir dokunula seebilmenizi salar. Windows 7 Lenovo Enhanced Experience da size, hzl ama ve kapama, zengin multimedya seenekleri ve kolay sistem bakm aralar ile kusursuz bir Windows 7 deneyimi yaatr.

Y550p zellikler:
• Yeni 2010 Intel Core™ i7 ilemcili Intel Turbo Boost Teknolojisi*
• Windows 7 Home Premium iletim sistemi
• Masastnde kolay dolama olana sunan SlideNav dokunmaya duyarl akll slide bar
• OneKey™ Theater II intelligent tek dokunula ses-grnt zellii sayesinde daha net, daha parlak grnt ve daha zengin ses zellikleri
• 26 mm incelii ve 2.75 kg arlyla hareket halindeyken de rahatlkla elenme olana
• 15.6" HD ekran (1366x768), 16:9 ekran genilii
• NVIDIA GeForce GT 240M 1GB ekran bellei
• Dolby Home Theater™ entegre subwoofer ve hoparlrler sistemi
• 8GB DDR3 bellek, 500GB HDD depolama kapasite imkan
• Entegre DVD ya da Blu-ray Disc™ srcs
• Entegre Bluetooth2 ve yksek hzl entegre 802.11n Wi-Fi sistem
• OneKey™ Rescue antivirs koruma
• VeriFace™ yz tanma teknolojisi