Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: arkadaşlar ilginç bir sorunum var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart arkadaşlar ilginç bir sorunum var.

pc'me win 7 kuralı 15-20 gün oldu herşey normal fazla bir sorun yaşamadım xp'den sonra fakat ilginç bir sorun yaşıyorm mesela bir film indirirken film partlarını rap.dowloader içine atıp herzamanki gibi indirmesini bekliyorum.
    daha sonra baktığımda pc kapanmış oluyor sanki uyku moduna geçmiş gibi ama indirmekte olduğum dosyalarda yarım kalıyor ancak şöyle birşey yapıyorm 3-5 tane filmi, playera atıp oynatğımda pc kapanmıyor yani ben bilgisayarın yanından ayrılmazsam herhangi birşeyle çalışrsam sorun yok ama sadece dosya download yapsın diye açık bıraktğımda pc kapanıyor ..Umarım anlatabilmişimdir arkadaşlar.Şimdi ne yapmam gerekiyor herhangi bir ayar problemimi var acaba..???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

acaba sistem bekleme modumu açık bilgisayarınızda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    acaba sistem bekleme modumu açık bilgisayarınızda
    şimdi şunu fark ettim eylem merkezinden donanıma tıkladığımda güç seçeneklerinde uyku modu ayarlarından hiçbirzaman'ı seçtim umarım olmuştur xp'den win7'ye geçince acemilik oluyor haliyle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamm bende bunu anlatmak istemiştim hiçbirzaman yaptığınız zaman daha olmaz bu durum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende w7 ye alışana kadar baya zorlanacam ben

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı sorun bendede vardı çözümüm şu oldu ekran koruyucu seceneğimi 8000 dakikaya ayarladım boylece sorunu hallettim sende aynısını dene

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri