REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 92 şahin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@manyaqq- Beyefendi çok özürdilerim ama yerinizi merak ettim nerde ikamet ediyorsunuz ve sanayide tanıdığınız iii bir tamirci yoksa servisle arası ii olan birilerini sorun servise göstermeyi deneyiniz zira servisler gerçekten çok para alıyorlar araba bakımı için selametle.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı manyaqq__ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Öncelikle ilginize çok teşekkür ederim...lpg ayarını da yaptırdım atıker var üstünde..Baskı balatanın markası valeo 70 lira falan yine orta dereceli bi baskıya benziyor zaten adamlar ben arabanın başına gidene kadar baskıyı değiştirmişlerdi :S kompresyon hiç aklıma gelmemişti zaten bujilerin orası biraz yağ oluyo yağda eksiltiyor.Benzinde dip gaz yapınca hiç gitmiyo herşey gaza göre ayarlı :S dip gazı yapıyorum boğulup kalıyo..Neyse götürücem yarın sanayiye bütün ustaları gezicem en son olmadı çekcem çayıra vercem ateşi :S
    bence LPG dendir. Atiker beşpara etmez
    bende Atiker taktırdım birtürlü randıman alamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Al poloyuda gör masrafı...ben aldım...parçaları el yakıyor...alır almaz baskı balatayı değiştim...500 tl. (serviste 2 katı)
    boğaz kelebeği diye bir parça bozulmuş..arada bir istop ediyordu... 877 tl. (aksarayda 360 tl ye buldum) değişmesi ile birlikte 450 tl.
    sürüşü çok rahat...konforlu... ama parçaları gerçektende el yakıyor...
    ben satılığa çıkardım...
    selametle...
    osman abi senin şu meşhur poloyu hala satmadın mı ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    osman abi senin şu meşhur poloyu hala satmadın mı ya
    Bana satan beddua mı etti anlamadım? kaldı elimizde...hoş uzun zamandır masraf çıkarmadı. şeytan kulağına...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    @manyaqq- Beyefendi çok özürdilerim ama yerinizi merak ettim nerde ikamet ediyorsunuz ve sanayide tanıdığınız iii bir tamirci yoksa servisle arası ii olan birilerini sorun servise göstermeyi deneyiniz zira servisler gerçekten çok para alıyorlar araba bakımı için selametle.
    Eskişehir'de ikamet ediyorum..Gayet iyi ustalar var buralarda honda servisine götürdüm mercedes servisinde tanııdııklar vardıı onlara sordum tıık yok...Yaza doğru satıcam arabayı 2.0 16V tipo alıcam inşallah..Binmek için..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşları hepinize ilgilerinizden dolayıı ayrı ayrı teşkkür ederim..Başkası olsa hiç umursamazdı beni..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş lpg ayarı yaptır.bendede aynı sorun vardı iyi bir ustaya önce benzin sonra gaz ayarı yaptır bak nasıl oluyor.araç

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardes sorunun 3 şeydendir.1 baskı balata....2 gaz sistemi...3 arabanın motoru contalardan bir yerden hava alıyordur..zaten yag akıtıyor.yag eksiltiyor demişsin...sana önerim gazı iptal ettir öyle denemen..kesin sonuc alırsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1. baskı plakası bitmiş oplabilir
    2.balatalar sıkılıdır onu için gitmege bilir
    3.el frini çekiktir
    4. 92 model şahin diyorsun sat gitsin dogan slx al menmun kalırsın bende var parası hep ustunde kalır sahinler fazla dutulmuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

müslüm baba balatalar ve el freniyle alakası olamaz çünkü adam yeni yaptırmış ayrıca el frenini görür bence adam neysee adam soralı 10 ayı geçmiş yapılmıştır yada satmıştır bence..

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri