REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: Dikkat lütfen okuyun

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet zaten ülkede zeki adam derdi yok. ama ülkede dürüst, güvenilir iş yapan adam derdi var arkadaşlar...saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

büyük geçmiş olsun yaradanım benim karşıma kul hakkı ile gelme demiş şimdi kendini kurnaz zanneden bu şahsiyetin diğer tarafta acırım haline!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    büyük geçmiş olsun yaradanım benim karşıma kul hakkı ile gelme demiş şimdi kendini kurnaz zanneden bu şahsiyetin diğer tarafta acırım haline!
    Ben acımam bile çeksin cezasını

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 03

Alıntı uzmanuyducu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın üstatlar bilge1 nikini kullanan arkadaştan 2. el satfider almaya karar verdim parasını gönderdim adam şimdi kayıplara karıştı yani beni bir güzel altattı sizlerden ricam bu adama dikkat edin benim düştüğüm tuzağa siz sakın düşmeyin arkadaş ankara mamakta ikamet ediyomuş o bölgede oturan arkadaşlardan ricam o kişiden alışveriş yapmayın tel nosunuda veriyorum 0544 218 19 26 sakın dikkat edin saygılarımla
    selam dostum bu gıbı adamlar ıntetnette gıtgıde cogalıyor haklısın gecmıs olsun ben yazılarımda nakıt ve eldene cevırdım ve yazıyorum elden alırım satarım ıste alsın ıster satsın onemlı degıl kargo ptt falan bos mal gıdıyo adam ortada yok yanlıs adres verenlermı arasın aklına gelmedık fılımler gercı herkez oyle degıl ama ınsanın kafası bozuldumu tamırı yok selamlar
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Uploaded with Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri