evet zaten ülkede zeki adam derdi yok. ama ülkede dürüst, güvenilir iş yapan adam derdi var arkadaşlar...saygılar...
evet zaten ülkede zeki adam derdi yok. ama ülkede dürüst, güvenilir iş yapan adam derdi var arkadaşlar...saygılar...
büyük geçmiş olsun yaradanım benim karşıma kul hakkı ile gelme demiş şimdi kendini kurnaz zanneden bu şahsiyetin diğer tarafta acırım haline!
selam dostum bu gıbı adamlar ıntetnette gıtgıde cogalıyor haklısın gecmıs olsun ben yazılarımda nakıt ve eldene cevırdım ve yazıyorum elden alırım satarım ıste alsın ıster satsın onemlı degıl kargo ptt falan bos mal gıdıyo adam ortada yok yanlıs adres verenlermı arasın aklına gelmedık fılımler gercı herkez oyle degıl ama ınsanın kafası bozuldumu tamırı yok selamlarsayın üstatlar bilge1 nikini kullanan arkadaştan 2. el satfider almaya karar verdim parasını gönderdim adam şimdi kayıplara karıştı yani beni bir güzel altattı sizlerden ricam bu adama dikkat edin benim düştüğüm tuzağa siz sakın düşmeyin arkadaş ankara mamakta ikamet ediyomuş o bölgede oturan arkadaşlardan ricam o kişiden alışveriş yapmayın tel nosunuda veriyorum 0544 218 19 26 sakın dikkat edin saygılarımla
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Uploaded with Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri