REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Dikkat lütfen okuyun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dikkat lütfen okuyun

sayın üstatlar bilge1 nikini kullanan arkadaştan 2. el satfider almaya karar verdim parasını gönderdim adam şimdi kayıplara karıştı yani beni bir güzel altattı sizlerden ricam bu adama dikkat edin benim düştüğüm tuzağa siz sakın düşmeyin arkadaş ankara mamakta ikamet ediyomuş o bölgede oturan arkadaşlardan ricam o kişiden alışveriş yapmayın tel nosunuda veriyorum 0544 218 19 26 sakın dikkat edin saygılarımla
    İmza alanında Kurallara Uymanız Tavsiye edilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu bilge1 nikli kişi bu sitenin üyesimidir acaba ???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok ayıp bir şey insanlığa asla asla yakışmayan bir davranış umarım yaptığı hatanın farkına varırda emaneti size yollar çok geçmiş olsun.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnternet dünyasında herkese güven olmaz zaten geçmiş olsun kardeş...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hem çok şaşırıyorum, hemde gayet normal geliyor bu olaylar.
    kardeş kardeşe kazık atıyor bu zamanda. herkez herkeze bunu yapabilir demekki.
    Numarasıda var madem sende, ver karakola, mahkemeye. düş peşine.

Longines marka bir saatim vardı.başka bir forumdan satılığa koydum. dün izmirden bi arkadaş pazarlık yaparak 800 tlden almak istediğini söledi. kabul ettim. iş bankası IBAN numaramı istedi verdim, 15 dk sonra hesabıma para yatırdığını söyledi. baktım yatmış. ürünü akşam kargosuna yetiştirdim gönderdim. ne o beni, nede ben onu tanıyorum.
    Şimdi böyle olayları kıyaslıyarak, kendi kendime diyorumki dürüst bir insanmışm. Para için, veya maddi bişey için insanın insana kazık atması, parasını çalması, öteki tarafta cezası çok ağır olacak suçlardan biri.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hem çok şaşırıyorum, hemde gayet normal geliyor bu olaylar.
    kardeş kardeşe kazık atıyor bu zamanda. herkez herkeze bunu yapabilir demekki.
    Numarasıda var madem sende, ver karakola, mahkemeye. düş peşine.

Longines marka bir saatim vardı.başka bir forumdan satılığa koydum. dün izmirden bi arkadaş pazarlık yaparak 800 tlden almak istediğini söledi. kabul ettim. iş bankası IBAN numaramı istedi verdim, 15 dk sonra hesabıma para yatırdığını söyledi. baktım yatmış. ürünü akşam kargosuna yetiştirdim gönderdim. ne o beni, nede ben onu tanıyorum.
    Şimdi böyle olayları kıyaslıyarak, kendi kendime diyorumki dürüst bir insanmışm. Para için, veya maddi bişey için insanın insana kazık atması, parasını çalması, öteki tarafta cezası çok ağır olacak suçlardan biri.
    doğru söylüyorsun üstat ver karakola o uğrassın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biraz vijdan meselesi , eğer yolamasa bir yerden çıkar sen sıkma canını seni bir yerden hatırlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yük burda hafif gibi geliyor bazı insanlara, Tabiii bunun öte tarafı var orda nasıl hesap verecek zor çok zor orda hesabı olmaz bu işlerin ağır şeyler bunlar hemide çok ağır allah bana kimsenin bir kuruşunu yeme nasip etmesin ve bu can yüreğimde beynimde olduğu sürecede yemiyecem allahın izniyle selametle arkadaşlar.
    Nötig.DÜRÜSTLÜK EN BÜYÜK HAZİNEDİR.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana verdiğiniz destekten dolayı hepinize çok teşekkür ederim kişinin tel nosunu ve ankarada olduğunuda yazdım sizlerinde başına böyle birşey getirmeye çalışa bilir bilginiz olsun sakın kanmayın meslektaş arkadaşlarım
    İmza alanında Kurallara Uymanız Tavsiye edilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. üzerinden satarsanız kesinlikle bu tür durumlar söz konusu olmaz.Sıfır risk sistemi Var gitti gidiyorda. Ama supersatforum olsun başka x forumlar olsun burada biz guven ortamında çalışma yapmamız mumkun degildir.

Geçmiş olsun üzüldüm
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri