Teşekkur: 0
Konu kanaryam1950 tarafından (24-03-2010 Saat 21:58 ) değiştirilmiştir.
harbiden de ilginç o anteni direklerde ayak koyabilcek yer yapmışlar gördün mü oraya öle çıkarak yapmışlar vede mantık yürütürsen agaç uzayabilir diye belkide önünde bina var yada zevkine yapmıştır..
büyük bir ihtimalle bir köyde çekilmiş bir fotograf şundan dolayı da olabilir baz istasyonu uzakta ola bilir veya önün de dağ vardır anten aşagıda oldugu zaman çekmiyodur:49::49:
anten karasalsa direğe aşağıda bağlayıp monte edip direği sonra dikmişlerde olabilirler ben genelde öle yaparım karasal antende![]()
ilginç
manyak
arıza durumunda onu tamir edecek olan kişinin halini düşünemiyorum
cok ilginç
Ayyy Allah Sizi Ne Yapmasınn Gece Gece Kopardınız Beni Gülmekten : ) )![]()
normal uydu antenı değil basit bir link antenı. büyük ihtimal önune bına ağaz yada bir tepe geldiği için bu şekilde yapma gereği duydular. Zaten dikkatli bakarsanız sadece direk le durmuo sağa sola atılmış çelik teller var yanı ruzgar içinde alınmış önlemler var.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri