Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Lütfen rica ediyorum...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Lütfen rica ediyorum...

Sayın forum yöneticilerinden bir ricam var. Emeğe saygı için Teşekkür etmek güzel şey ama 4 yıl önceki hiçbir güncelliği kalmamış mesajlara teşekkür ederek konu devamı sağlayan arkadaşlar için genel bir uyarı yapılabilirmi? Yenilik var zannediyorum linke bakıyorum "teşekkürler diye bir mesaj" nedenini inanın anlamış değilim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gungor1976 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sayın forum yöneticilerinden bir ricam var. Emeğe saygı için Teşekkür etmek güzel şey ama 4 yıl önceki hiçbir güncelliği kalmamış mesajlara teşekkür ederek konu devamı sağlayan arkadaşlar için genel bir uyarı yapılabilirmi? Yenilik var zannediyorum linke bakıyorum "teşekkürler diye bir mesaj" nedenini inanın anlamış değilim...

Bunun nedeni tüm konuları kapatmak olur ama biz tum konuları kapatırsak kimse birşey yapmaz. top 20 yi takip etmenize gerek yok ilgilendiginiz bölüm neresi ise orayı takip ediniz.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bunun nedeni tüm konuları kapatmak olur ama biz tum konuları kapatırsak kimse birşey yapmaz. top 20 yi takip etmenize gerek yok ilgilendiginiz bölüm neresi ise orayı takip ediniz.
    doğru söylüyorsun üstat üyenin konunun eski olduğunu dikkat etse bu konular fazla işlenmez vede uğrayandada azalma olur forum acısında konuların kapanmaması doğru karar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aslında konunun tarhi resimdeki gibi bir şekilde belirgin görünse olmazmı hemde yeni üyelerimiz konu hangi tarihte açılmış bilirlerdi çoğunlukla yeni üyeler yapıyorlar bunu
    Konu Hikmet™ tarafından (27-03-2010 Saat 11:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

6 aydan (veya 1 sene)eski konulara mesaj yazıldıktan sonra alttaki kutucuğu tıklarken uyarı gelemezmi?
    mesela yani...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aslında konunun tarhi resimdeki gibi bir şekilde belirgin görünse olmazmı hemde yeni üyelerimiz konu hangi tarihte açılmış bilirlerdi çoğunlukla yeni üyeler yapıyorlar bunu
    Öyle bir sistem vbulletinde yok sn @xxman.Hangi forumda gördün bunu biz dahil her forum yasıyor teşekkur mesajları yada o konuyu googleden bulan kişiler yazıyor genelde .Örnek vereyim gunluk bu siteye 6000-7000 kişi giriyor son 1 haftanın konularından gelenler malesefki az hep eski konulara gelen var anlatabildimmi
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ustalarım öncelikle ilginize teşekkür ederim. Mesajımda dikkat ettiyseniz Ben konuların kapanmasını istemedim. sadece eski konulara laf olsun diye manasız teşekkür edip güncele taşıyan arkadaşları uyarabilirmiyiz onu merak ettim? yoksa eski konular benim gibiler için inanın kütüphane gibi faydalı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunun önüne geçemeyiz neden çünkü çok konu var kapanırsa konuu ancak öle olur yoksaa eski konulara ilgi fazla ve üyede teşekkür yazıyoo yapcak bişeyimiz yok..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dikkat edilirse eski konulara tşk. mesajları yazanların hepsi yeni üye olanlar bazı abartarak peşpeşe tşk.çok güzel vs. anlamsız alaksız mesajlar yazıyor bizde onları gördüğümüz kadarıyla önlemeye çalışıyoruz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri