Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Lütfen rica ediyorum...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gungor1976 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sayın forum yöneticilerinden bir ricam var. Emeğe saygı için Teşekkür etmek güzel şey ama 4 yıl önceki hiçbir güncelliği kalmamış mesajlara teşekkür ederek konu devamı sağlayan arkadaşlar için genel bir uyarı yapılabilirmi? Yenilik var zannediyorum linke bakıyorum "teşekkürler diye bir mesaj" nedenini inanın anlamış değilim...

Bunun nedeni tüm konuları kapatmak olur ama biz tum konuları kapatırsak kimse birşey yapmaz. top 20 yi takip etmenize gerek yok ilgilendiginiz bölüm neresi ise orayı takip ediniz.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bunun nedeni tüm konuları kapatmak olur ama biz tum konuları kapatırsak kimse birşey yapmaz. top 20 yi takip etmenize gerek yok ilgilendiginiz bölüm neresi ise orayı takip ediniz.
    doğru söylüyorsun üstat üyenin konunun eski olduğunu dikkat etse bu konular fazla işlenmez vede uğrayandada azalma olur forum acısında konuların kapanmaması doğru karar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri