REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Digiturk Türksat Üyeleri Üst pakete Geçmeyin Neden mi????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Digiturk Türksat Üyeleri Üst pakete Geçmeyin Neden mi????

Arkadaşlar bundan 1 ay önce Türksattan Eutelsata geçiş yaptım Ekospor paketi geçmeden öncede mh dedimki peki spormax açık kalacakmı dedim onlarda bana sözleşmenin sonuna kadar spormax i bedava izleyeceğimi sölediler. iyi dedim geçtim 1 ay sonra yani üyeliğimin bitmesine 2 ay kala dünki mancester maçını izliyecektim oda ne !!! üyeliğiniz bu kanalın bulunduğu paketi kapsamamaktadır hemen mh aradım dedimki ben Türksatta spormax i izliyordum siz benim spormaxi kesesiniz diyemi ben Üst pakete geçtim dedim karşıda konuşan kız bana tabiki ondan değil dedi bende neden kestiniz dedim falanca filanca sebebler söledi ama oralı olmadım sonra dedimki benim sözleşme ne zaman bitiyor dedim 03-05-2010 da biteceğini söledi ve güncel fiyatdan devam etmek istermisiniz diye söledi bende yermiyim hayır dedim günü gelince kapatın dedim iptal talebi verdim ama bana yalvarır tarzında biraz Nsan ayı sonlarında verirseniz güzel olur çünkü bana özel bi kampanya çıkabilirmiş ama ben artık sıkıldım kapatacam ben Türksat'tayken ne güzel izliyordum spormax i AMAN AMAN TÜRKSATTAN SPORMAX İ İZLİYORSANIZ Bİ ÜST PAKETE SAKIN GEÇMEYİN

bu konuyu başka yerdede açtım ve açmaya devam edecem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eutelsatta izliyormusun spormaxı?
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eutesattan maçtan sonra izliyom maç başlarken şifreliyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Eutesattan maçtan sonra izliyom maç başlarken şifreliyorlar
    Entresan bir durum sen bence digiturk'ü tekrar ara daha önce açıksa şimdide açık olması lazım
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Entresan bir durum sen bence digiturk'ü tekrar ara daha önce açıksa şimdide açık olması lazım
    vallaha serkan abi dedim ama nafile 7 tl daha verirseniz açarız diyorlar anlıyacanız türksattan bir üst pakete geçmeyin diyorum üyelere

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri