Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Digiturk Türksat Üyeleri Üst pakete Geçmeyin Neden mi????

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Digiturk Türksat Üyeleri Üst pakete Geçmeyin Neden mi????

Arkadaþlar bundan 1 ay önce Türksattan Eutelsata geçiþ yaptým Ekospor paketi geçmeden öncede mh dedimki peki spormax açýk kalacakmý dedim onlarda bana sözleþmenin sonuna kadar spormax i bedava izleyeceðimi sölediler. iyi dedim geçtim 1 ay sonra yani üyeliðimin bitmesine 2 ay kala dünki mancester maçýný izliyecektim oda ne !!! üyeliðiniz bu kanalýn bulunduðu paketi kapsamamaktadýr hemen mh aradým dedimki ben Türksatta spormax i izliyordum siz benim spormaxi kesesiniz diyemi ben Üst pakete geçtim dedim karþýda konuþan kýz bana tabiki ondan deðil dedi bende neden kestiniz dedim falanca filanca sebebler söledi ama oralý olmadým sonra dedimki benim sözleþme ne zaman bitiyor dedim 03-05-2010 da biteceðini söledi ve güncel fiyatdan devam etmek istermisiniz diye söledi bende yermiyim hayýr dedim günü gelince kapatýn dedim iptal talebi verdim ama bana yalvarýr tarzýnda biraz Nsan ayý sonlarýnda verirseniz güzel olur çünkü bana özel bi kampanya çýkabilirmiþ ama ben artýk sýkýldým kapatacam ben Türksat'tayken ne güzel izliyordum spormax i AMAN AMAN TÜRKSATTAN SPORMAX Ý ÝZLÝYORSANIZ BÝ ÜST PAKETE SAKIN GEÇMEYÝN

bu konuyu baþka yerdede açtým ve açmaya devam edecem

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Eutelsatta izliyormusun spormaxý?
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Eutesattan maçtan sonra izliyom maç baþlarken þifreliyorlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Eutesattan maçtan sonra izliyom maç baþlarken þifreliyorlar
    Entresan bir durum sen bence digiturk'ü tekrar ara daha önce açýksa þimdide açýk olmasý lazým
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Entresan bir durum sen bence digiturk'ü tekrar ara daha önce açýksa þimdide açýk olmasý lazým
    vallaha serkan abi dedim ama nafile 7 tl daha verirseniz açarýz diyorlar anlýyacanýz türksattan bir üst pakete geçmeyin diyorum üyelere

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri