Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: 'Çoçuklar Duymasın' Yakında Yeni Bölümleri FOX'ta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 'Çoçuklar Duymasın' Yakında Yeni Bölümleri FOX'ta

Güven, geçen yıl hayata geçirmeyi planladığı ancak ekonomik kriz nedeniyle ertelediği dizinin yeni bölümleri için çalışmalarına hız verdi. Güven, 2001 yılında başladığı ve 3 yılda toplam 95 bölüm çekilen dizinin eski ekibini bir araya getirmeyi planlıyor. "Çocuklar Duymasın"ın ünlü çifti Haluk ve Meltem'i yeni bölümlerde yine Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı canlandıracak. İki ünlü oyuncuyla görüşmeler sürüyor.
    Dizinin light Selami'sini canlandıran Özgür Ozan ise Kanal D'nin "Arka Sokaklar" dizisinde oynadığı için şimdilik dizide olmayacak. Ancak Selami'nin rolü hikâyede açık tutulacak. "Çocuklar Duymasın"da Haluk ile Meltem'in Havuç lakaplı oğulları Emre'yi yine Furkan Kızılay canlandıracak, kızları Duygu'yu oynayan Ayşecan Tatari ise Amerika'da okuduğu için yerine başka bir oyuncu bulunacak. FOX'ta yayınlanması planlanan dizinin eski bölümleri toplam 3 bin 400 kez yayınlarak dizi tarihine geçmişti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tutulmaz bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tutulmaz bence
    Reytinglere bakmak lazım gerçektende öylemi olacak.Ben Tgrt ve atv deki seyretmiştim stara geçince zeynep tokuş alan oynayınca diziyi hiç seyretmedim.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

millete ısıtılıp verieln programlar hiç tutmadı çocuklar büyümüş kimisi var kimisi yok bencede tutmaz birol güven başka bir çalışmaya girsin
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    millete ısıtılıp verieln programlar hiç tutmadı çocuklar büyümüş kimisi var kimisi yok bencede tutmaz birol güven başka bir çalışmaya girsin
    Arka sıradakiler projesi guzel bir ona bakıyorum senin dedigi gibi başka projelere bakmak lazım
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri