HASAN ÞAÞ : REDDETTÝÐÝM PARAYI DUYSANIZ ÞAÞARSINIZ

Gerets’le çok kapýþtýk Hasan Þaþ, "Gerets’le kapalý kapýlar arkasýnda çok kavga ettik. Ama ikimiz de iyi niyetli olduðumuzdan birbirimizi kýrmadýk. Her tartýþmayý tatlýya baðladýk. Bu yýl iyi oynamamdaki en büyük neden Gerets’tir" dedi.
17 Mayýs 2006 Çarþamba 01:49

Gerets’le çok kapýþtýk Hasan Þaþ, "Gerets’le kapalý kapýlar arkasýnda çok kavga ettik. Ama ikimiz de iyi niyetli olduðumuzdan birbirimizi kýrmadýk. Her tartýþmayý tatlýya baðladýk. Bu yýl iyi oynamamdaki en büyük neden Gerets’tir" dedi.

GALATASARAY’ýn þampiyonluðunda büyük pay sahibi olan Hasan Þaþ, teknik direktörü Erik Gerets ile defalarca kavga ettiklerini, ama her seferinde tatlýya baðladýklarýný söyledi. Hasan, Gerets ile yaþadýklarýný anlatýrken þöyle dedi: "Gerets ile kapalý kapýlar arkasýnda çok kavga ettim. Soyunma odasýnda, Florya’da tartýþmadýðýmýz yer kalmamýþtý. Ýyi niyetli olduðumuz için birbirimizi kýrmadýk. Aramýzda farklý bir diyalog, demokrasi var. Her tartýþmamýzý tatlýya baðladýk. Bu yýl iyi oynamamdaki en büyük neden Gerets’tir.

Dilimizden anlýyor!

Gerets göreve geldiðinde kampta beni çok eleþtirdi. ’Ýstediðim yerde oyna’ dedi. Ýlk hafta Konya maçýydý; ’Gel Hasan. Bak, seni bu hafta oynatmayacaðým. Kafaný topla. Bu sezon seninle bu gemiyi yürüteceðim. Hazýr ol. Þampiyon olmak için savaþacaðýz’ dedi. O zaman kendime dedim ki ’Bu adam beni daha da büyük yýldýz yapacak. Geçtiðimiz sezonlarýn acýsýný çýkaracaðým’ Bu sezon Gerets için 10 kat daha fazla iyi oynadým, mücadele ettim diyebilirim. O bizim dilimizden çok iyi anlýyor."

Pazar günü þampiyonluða % 50 inanarak sahaya çýktýðýný belirten Hasan, "Kayserispor maçý sonrasý sevinmek istiyorduk. Bu duyguyu yaþamayalý uzun süre olmuþtu. Maç bittikten sonra 16 dakika ömrümden ömür aldý. Geçmek bilmedi. Þimdi 2-3 gün içinde normal hayata döneriz" dedi.

Sözleþmesi bu sezon bittiði için bir çok teklif aldýðýna deðinen Hasan, "Özellikle Rus takýmlarý cazip teklifler yaptý. Ancak para her þeyi çözmüyor. Ne teklifleri reddettim, bilemezsiniz. Bazýlarý duysa ’Sen ne yaptýn, bu paraya gidilmez mi?’ der. O tekliflerin yarýsýna G.Saray’da kaldým. 3 yýl sonra oturup yine konuþurum. Devam derlerse jübilemi de burada yaparým" diye konuþtu.