REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
39 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: pkk nasıl biter(dostca tartışma)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 pkk nasıl biter(dostca tartışma)

Arkadaşlar biliyorsunuz dün gene mayın patlaması sonucu 3 askerimizi şehit verdik.Malumunuz hükümet doğruluğu yanlışlığı tartışılır bir açılım peşinde. Sizlerde pkk nın nasıl bitirileceği hakkında görüşlerinizi açıklarsanız belki baştaki büyüklerimiz okur ve ilgilenir.Biliyorsunuz formumuz ülkemizde baya hatırı sayılır büyük bir forumdur. Ses getirir yorumlarınızı bekliyorum.SELAMLAR
    İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN,YAŞADIĞIN GİBİ İNANMAYA BAŞLARSIN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dünyada yersiz yurtsuz kalmış.kimlikleri dahi elinden alınmış türkleri toplayıp doğuya yerleştirerek biz bu işi bitiririz.mesela ahıska türkleri cecenler afgan türkleri cin sincan bölgesi türkleri gibi.birde kürtlerle ermenileri ayırt ederek.benim önerim bu.birde pkk hafifledi ermeni tasarısı hızlandı.teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı afacan-1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dünyada yersiz yurtsuz kalmış.kimlikleri dahi elinden alınmış türkleri toplayıp doğuya yerleştirerek biz bu işi bitiririz.mesela ahıska türkleri cecenler afgan türkleri cin sincan bölgesi türkleri gibi.birde kürtlerle ermenileri ayırt ederek.benim önerim bu.birde pkk hafifledi ermeni tasarısı hızlandı.teşekkürler.
    aynı düşüncedeyim Türk'leri oralara yerleştirmek çok akıl karı bir iş :45:
    İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN,YAŞADIĞIN GİBİ İNANMAYA BAŞLARSIN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anlatamadığımız bu zaden oyunnun büyüklüğünü kürte anlatsak ki anlamazlar çünkü iyi kandırılmışlar bu adamların silah satması lazım bunun için karkaşa lazım kavga lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

devlet önce bu işteki rantın önünü kapatması lazım...bu rantdan dolayı devlet memurları dahi pkk nın bitirilmemesine uğraşıyor... Belki bir kaç madde sıralanabilir...bence en baştaki madde rant tır... sadece kişi - kurum rantı değil, devletlerinde rantını katınız... bu işten siyasi rant sağlayan ülkeleride... rant işte...hertürlü...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    devlet önce bu işteki rantın önünü kapatması lazım...bu rantdan dolayı devlet memurları dahi pkk nın bitirilmemesine uğraşıyor... Belki bir kaç madde sıralanabilir...bence en baştaki madde rant tır... sadece kişi - kurum rantı değil, devletlerinde rantını katınız... bu işten siyasi rant sağlayan ülkeleride... rant işte...hertürlü...
    selametle...
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Osman abime katılıyorum ve pkk şunu bilsinlerki biz TÜRKler oldukça bu ülkeyi asla bizden alamıyacaksınız aha askerlik geliyor başınıza bela olmaya gelecem ... beni iyi tanıyın
    Konu HCakir tarafından (31-03-2010 Saat 12:36 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

S.A.Osmanlı arşivlerini açsınlar çözüm orada.500-600 yıl nasıl barış içinde yönetildiyle o dönemi örnek alarak öyle yönetilmeli ki barış ve dostluk devam etsin.Rant yüzünden bu hale geldi.Çifte maaş,olağan üstü tazminatı v.s.paraları alınarak daha uzun süre devam eder bu durum.Bence tek çözüm OSMANLI arşivleri.Selam ve saygılarımla.AEO.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pkk nasıl biter kandilde olduğu sürece bitmez türkiye kandili bitirme pkk yı ordan yok etmeyi düşünmeli türkiye sınırında artık eskisi gibi suriye iran ırak 3 geni yok pkk için tek kandil kaldı orasıda bitirliirse pkk biter birde türkiye ırak sınırına başka şeyler düşünmeli nebilim baraj olur başka bişi olur kandilden eğitim görüp türkiyeye sızmalrını önlediktmi türkiye içindeki terörrist ve destekçileri hiç bişi yapamaz..açlımda da kürtçe girmeli bence eğitime nasıl ingilizce almanca fransızca eğitim veriliyorsa aynı ölçüde eğitim verilmeli bence..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu terör olaylarının engellenmesi ve pkk terör örgütünün bitmesi için türk insanın türkiyede yaşayan kürtlere pkk gözüyle bakmayı bırakması ve iç çatışma olmasını engellemesi gerekmektedir televizyon kanalları kürtlerin bir çogunu pkk olarak göstermekte buda türk kürt kardeşligini olumsuz şekilde sonuçlanmasına sebp olmaktadır tabiki gönül isterki pkk silah bıraksın kan dökülmesin analar ağlamasın bunun olması biz türk insanın elinde

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri