arkadaşım osman ve toycan abiye yürekten katılıyorum benimde ilave etmek istediğim önemli bir husus var öncelikle doğu halkının devletine hükümetine tam olarak güven ve onun yanındada sevgi duyması gerekiyor bu işler roman açılımıymış kürt açılımı gibi açılımlar diyerek olmuyor önce oranın halkına gaffar okanlar gibi insanların gönderilmesi devletin oralara okul fabrika gibi insanların eğitim ve idamesini sağlayıcı yatırımlar yapması gerekmektedir arkadaşlar cahil insanı nereye çekersen oraya gider heleki o insanın çoluğu çocuğu açsa ki enbüyük tehlike budur o zaman apo ve pkk denen soysuzların arkasından gitmesi daha kolaydır mardinden silopiye kadar yol üzerine bakın sağın dağ solun dağ her yer bomboş bir tane bırakın fabrikayı okulu bakkal yok diğer hükümetler dahil şimdiki hükümetlere sormak isterim orasıda vatan toprağı oradaki insanlarda senin insanın değilmidir allah aşkına oralara neler yaptınız bu insanlar okusun diye kaç tane okul kaçtane fabrika yaptınız? devletin sıcak yüzünü oraya ne zaman gösterdiniz zaten adamlar yıllardır terör belası ile uğraşırken sizlerde onlara terörist muamelesi gösterirseniz işte sonucu ortada çıkarlar meydana üç beş tane soysuzun lafına bakarak alırlar ellerine pkk bayraklarını apo apo diye bağırırlar tabi bu işler diğer tüm arkadaşlarımında söylediği gibi ranta bakıyor birileri bu kandan ceplerine şerefsizce paralar sokuyorlar iş dağdaki ile bitmiyor devletin içinde ordunun içinde sanatçıların içindede bu pkk denen soysuzlara yardım ve yataklık edenler var ayıkla arkadaşım o zaman bak balyoz dedin darbe dedin hakimler savcılar deyip şüphelendiklerini göz altına aldın neredeyse her gün şehit haberleri duyuyoruz yazık değilmi bu gencecik çocuklara ama sen ordudakileri savcıları göz altına alırken 1 gecede senin askerini şehit eden soysuzların ifadesini alarak serbest bıraktın yetmez gibi adamlar halaylarla zurnalarla karşılandı siz zannediyormusunuz o adamların vatan millet hayrına çalıştıklarını adım gibi biliyorum harıl harıl yine pkk için çalışıyorlar peki neden bıraktın bunları düşünemedinmi nevroz oluyor adam pkk yı ve öcalanı muhattap almak zorundasınız hodri meydan diye bağırıyor kardeşim türkiyede ve dünyada pkk bir terör örgütü olarak kabul edilmedimi bunun başındaki soysuz apo kırmızı bültenlerle aranmıyormuydu peki ey hükümet terör örgütü lehinde slogan atmak yada onu övücü konuşmalar yapmak bu memlekette suç olarak görülmüyormuda bu adamın eline mikrofon verip konuşmasına izin veriyorsunuz milli eğitim kitap basıyor üzerinde pkk yı ayıran harita bunu göremeyecek ve bunu yapanlara ceza veremeyecek kadar acizmisiniz her şeye gücünüz yetiyor türkiyede kazan kaldırıyorsunuzda bunları neden görmezden geliyorsunuz diğer arkadaşlarımında dediği gibi balık baştan kokar bu balığın önce başını bulup ayıkylayacaksınız ondan sonra kuyruğuna ineceksini bu balığın başı imralıdaki şerefsiz gibi görünsede değil bu balığın başı silahtan kandan para kazanan devlet ve hatta önemli mercilerde bulunan sanat camiası dahil insanlardır önce bu çürük elmalar ayıklamacak başsız kalan balığı ayıklamak daha kolay olur saygılar!