Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
39 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: pkk nasýl biter(dostca tartýþma)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29 pkk nasýl biter(dostca tartýþma)

Arkadaþlar biliyorsunuz dün gene mayýn patlamasý sonucu 3 askerimizi þehit verdik.Malumunuz hükümet doðruluðu yanlýþlýðý tartýþýlýr bir açýlým peþinde. Sizlerde pkk nýn nasýl bitirileceði hakkýnda görüþlerinizi açýklarsanýz belki baþtaki büyüklerimiz okur ve ilgilenir.Biliyorsunuz formumuz ülkemizde baya hatýrý sayýlýr büyük bir forumdur. Ses getirir yorumlarýnýzý bekliyorum.SELAMLAR

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dünyada yersiz yurtsuz kalmýþ.kimlikleri dahi elinden alýnmýþ türkleri toplayýp doðuya yerleþtirerek biz bu iþi bitiririz.mesela ahýska türkleri cecenler afgan türkleri cin sincan bölgesi türkleri gibi.birde kürtlerle ermenileri ayýrt ederek.benim önerim bu.birde pkk hafifledi ermeni tasarýsý hýzlandý.teþekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

anlatamadýðýmýz bu zaden oyunnun büyüklüðünü kürte anlatsak ki anlamazlar çünkü iyi kandýrýlmýþlar bu adamlarýn silah satmasý lazým bunun için karkaþa lazým kavga lazým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

devlet önce bu iþteki rantýn önünü kapatmasý lazým...bu rantdan dolayý devlet memurlarý dahi pkk nýn bitirilmemesine uðraþýyor... Belki bir kaç madde sýralanabilir...bence en baþtaki madde rant týr... sadece kiþi - kurum rantý deðil, devletlerinde rantýný katýnýz... bu iþten siyasi rant saðlayan ülkeleride... rant iþte...hertürlü...
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Osman abime katýlýyorum ve pkk þunu bilsinlerki biz TÜRKler oldukça bu ülkeyi asla bizden alamýyacaksýnýz aha askerlik geliyor baþýnýza bela olmaya gelecem ... beni iyi tanýyýn
    Konu HCakir tarafýndan (31-03-2010 Saat 13:36 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

S.A.Osmanlý arþivlerini açsýnlar çözüm orada.500-600 yýl nasýl barýþ içinde yönetildiyle o dönemi örnek alarak öyle yönetilmeli ki barýþ ve dostluk devam etsin.Rant yüzünden bu hale geldi.Çifte maaþ,olaðan üstü tazminatý v.s.paralarý alýnarak daha uzun süre devam eder bu durum.Bence tek çözüm OSMANLI arþivleri.Selam ve saygýlarýmla.AEO.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

pkk nasýl biter kandilde olduðu sürece bitmez türkiye kandili bitirme pkk yý ordan yok etmeyi düþünmeli türkiye sýnýrýnda artýk eskisi gibi suriye iran ýrak 3 geni yok pkk için tek kandil kaldý orasýda bitirliirse pkk biter birde türkiye ýrak sýnýrýna baþka þeyler düþünmeli nebilim baraj olur baþka biþi olur kandilden eðitim görüp türkiyeye sýzmalrýný önlediktmi türkiye içindeki terörrist ve destekçileri hiç biþi yapamaz..açlýmda da kürtçe girmeli bence eðitime nasýl ingilizce almanca fransýzca eðitim veriliyorsa ayný ölçüde eðitim verilmeli bence..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu terör olaylarýnýn engellenmesi ve pkk terör örgütünün bitmesi için türk insanýn türkiyede yaþayan kürtlere pkk gözüyle bakmayý býrakmasý ve iç çatýþma olmasýný engellemesi gerekmektedir televizyon kanallarý kürtlerin bir çogunu pkk olarak göstermekte buda türk kürt kardeþligini olumsuz þekilde sonuçlanmasýna sebp olmaktadýr tabiki gönül isterki pkk silah býraksýn kan dökülmesin analar aðlamasýn bunun olmasý biz türk insanýn elinde

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu iþ ilk önce meclisin içinde çözülmeli bence iþlerine geldimi iyi gelmedimi kötü ne böyle yönetim nede barýþ olur ülkeyi bölme peþinde akýllý insanlar bu iþi çözer ancak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý nuriyorulmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu terör olaylarýnýn engellenmesi ve pkk terör örgütünün bitmesi için türk insanýn türkiyede yaþayan kürtlere pkk gözüyle bakmayý býrakmasý ve iç çatýþma olmasýný engellemesi gerekmektedir televizyon kanallarý kürtlerin bir çogunu pkk olarak göstermekte buda türk kürt kardeþligini olumsuz þekilde sonuçlanmasýna sebp olmaktadýr tabiki gönül isterki pkk silah býraksýn kan dökülmesin analar aðlamasýn bunun olmasý biz türk insanýn elinde
    herþey TÜRKün elin de kürt sadece isyan etmeli beleþe coçuk parasý almalý elektik su vergi ödememeli topraklarý için teþvik paralarýný doðunun dýþýnda yatýrým aracý olarak kullanmalý bunun dýþýnda pkk dan akan paranýn önü kesilmez se bu iþ zor düzlüðe çýkar selametle

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri