Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234
39 sonuçtan 31 ile 39 arasý

Konu: pkk nasýl biter(dostca tartýþma)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Herþeyden önce bizim insanlarýmýzý bilinçlendirmeliyiz.Daha düne kadar kürt açýlýmý diye kandýranlar bugünde yok demokratik açýlým,yok ermeni açýlýmý,yok roman açýlýmý diye diye Ülkenin gündemini deðiþtirmekten baþka birþey yapmýyorlar.
    Bu Ülkede pkk diye birþey kalmasýný istemiyorsak önce insanlarýmýza iþ,aþ verilecek ve sonrasýndada bu Ülkenin Nasýl bir cennet Vatan olduðu beyinlere kazýnacak. Bu Ülke 30 kupona alýmadýki 2 tane züppeyede beleþ verilsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý toycan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hocam pek said nursiye gerek yok olsaydý oralarda görev yapan bir sürü imam cemaat lideri var bunlar görevlerini yapmýyor o zaman pkk nýn musluðu kapatýlmadýkdan sonra bu iþ durmak yok yola devam eder gibi devam eder bitti dediðniz pkk forumun gözden kacýrdýðý ÞEHÝT cenazeleri gelmeye devam ediyor bir de güç elde etme uðruna memleketini bukadar peþkef ceken bir hükümet daha gösterin bakýn anayasa deðiþikliði veriliyor baþbakan ve bakanlarýn imzasý yok acaba neden veya nekadar ciddiler
    1- said nursiyle imam müezzini ayný kefede tutmayalým
    2- said nursiye egrek yok zaten kabri bile nerede bilen yok ama eserleri var okuyan anlar
    3-pkk dogu meiþeyli oldugu için said nurside kürdi oldugu için en iyi þekilde izahatýný yapmýþ
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

toycan abi...meseleyi sadece bu hükümete baðlamak haksýzlýk olur...particilik yapmadan söylüyorum, her gelen hükümet pkk yý besleyenlere arka çýktý- veya çýkmak zorunda kaldý...adamlarda azdýlar... öyle bir rant olduki tarifi mümkün deðil...hiç kimse bu yaðlý kemiði býrakmak istemedi...ülkenin milli gelirinin 3/1 ine ulaþan bir paradan bahsediyorum....bu demirel zamanýnda, tansu çiller ,ecevit ve mesut yýlmaz zamanlarýndada devam etti...ee haliyle þimdiki hükümet zamanýndada devam ediyor...
    bu sadece 8 yýllýk bir marifet deðil...çok uzun yýllar içerisinde içimizdeki bazý þerefsiz türklerinde ( gýrtlaklarýna kadar bu milletin saðladýðý nimetle doldurulmuþ olmalarýna raðmen) hýyaneti yüzünden iþ bu zaman ve bu hadde kadar ulaþtý...
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kýnýk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    pkk sadce rant saðlayn serefsizler sayesinde ayakta duruyor bunun kürtlerle bir alakasý yok bu pkk askeriyenin icinde var mecliste var ergenkoncularý savunan siyasetciler ve milliyetciyim diye gecinen partinin ergenekonun avukatýyým diyen parti baþkanýyla birlik olmasý var ergenekon =pkk=hizbullah=eþittir karýþýklýk ülke düzenini bozma kargaþa hepsi biribiriyle baðlantýlý ergenekon biterse pkk da biter
    :45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kýnýk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    pkk sadce rant saðlayn serefsizler sayesinde ayakta duruyor bunun kürtlerle bir alakasý yok bu pkk askeriyenin icinde var mecliste var ergenkoncularý savunan siyasetciler ve milliyetciyim diye gecinen partinin ergenekonun avukatýyým diyen parti baþkanýyla birlik olmasý var ergenekon =pkk=hizbullah=eþittir karýþýklýk ülke düzenini bozma kargaþa hepsi biribiriyle baðlantýlý ergenekon biterse pkk da biter
    iþin özeti kýnýk arkadaþýmýzýn yazýsýyla örtüþüyor,pkk olayý bu çerçevede yýllarca belirtilen aktörlerce sergileniyor,yukarýda belirtilen her kurumun içinde bu ranttan nemalanan kendini bu millete adamýþ,bu ülke çýkarlarýný herþeyin üstünde kendine bir görev bilen sövlerlerle ekranlarda nutuk atýp,türkse kürt milliyetçilerini kürtse türk milliyetçilerini hedef alan konuþmalarla bu kesimleri rendice edici küçük düþürücü açýklamalar yapan bu kiþiler yýllarca insanlarýn birbirlerini boðazlamasýndan çýkar saðladýlar,ceplerini keselerini banka hesaplarýný þiþirdiler,bulunduklarý makam rütbe veya görevinin karþýlýðý olarak devletten aldýklarý maaþýn katvekat fazlasý harcamalarýyla lüks ve konfor içinde yaþayan bu deðerli ve medyatik þahsiyetlerin küçük bir suçlama veya eleþtiri karþýsýnda herþeyi devlet için yaptým ben ülkem için millet için vatan için þunu yaptým bunu yaptým demeleri(asl bu ülke için kimin ne yaptýðýný yapýldýðýný görmek istiyorsa þehitliklere,gataya gitsin)artýk modasý geçmiþ bir demeç olarak geliyor,artýk kimse yemiyor...

apoyu delikten çýkarýp tüm pkk'lýlarý karþýna alýp uðruna yýllarca savaþýp öldüðünüz þu yanýp tutuþtuðunuz kürdistaný alýn sýnýrlarý çizip size veriyorum dese (r.t. erdoðan)ben inanýyorumki buna hiçbir aklýbaþýnda kürt baþta apo olmak üzere kabul etmez edemez,birçok nedenden dolayý kabul görmez.
    ancak ayrý bir kürdistan t.c ile anlaþarak uzlaþarak olabilir,bunun baþka yolu yok...

arkadaþlar tayyibin ben kürt politikasýný beyeniyorum..ne þiþ yansýn nede kebap misali iki tarafý üzmeden bu iþi götürmeye çalýþýyor..daha ne yapsýn kendinizi bu adamýn yerine bir koyun sorunlarla dolu laçka olmuþ bir ülkenin baþýna geliyorsunuz(kim sana t.c'ye baþbakan ol dedi) kürt sorunu ermeni sorunu ekonomik sorunlar kýbrýs imf ve dünya bankasýna olan borçlar,tepenizde bir askari birokrasi sizi dini siyasete alet etmekle suçlayýp tankýný ve tüfeðini cilalayýp darbeyle tehtit eden gizemli bir güç,ab abd iliþkileri vs vs..tabiki bu sorunlarý halletmek için talip oldu fakat bu sorunlarýn büyük bölümü cumhuriyet kurulduðundan beri var 90 yýldýr çözülememiþ problemleri 9 yýl iktidarbile olmamýþ bir hükümetten beklemek insafsýzlýk deyilmi,kemikleþmiþ bu sorunlarý halletmek için ikibinli yýllara gelenedek geçmiþ hükümetler ne yapmýþlar..koskoca bir hiçç..laylay loylomla onlarca yýlý heba etmiþler..kaolisyon hükümetleriyle paylaþtýklarý bakanlýklara baðlý ilgili devlet kurum ve kuruluþlara yandaþlarýný yerleþtirip düzmece ihalelerle devletin hazinesini soymuþlardýr,daha birsürü rezilliðin ve rezaletin hýrsýzlýðýn soygunun hortumun yaþandýðý tüp yað kuyruklarýnýn onlarca metre uzandýðý sigaralarýn bakkal tezgahlarýnýn altýnda satýldýðý o dönemleri unuttunuzmu..ben bunlarý þuanki hükümetin çalýþan kesimi memnun etmiþtir anlamýnda söylemiyorum fakat bugünü iyi anlayabilmek için bu ülkenin ekonomi ve siyasi olarak geçmiþte nasýl bir süreçten geçip geldiðini görmek gerek....elinizde alternatif baþbakan kim var söylesin baykalmý bahçelimi,ikiside ölen gençlerin kanýndan medet uman siyaset yapan,gevezelikten baþka biriþe yaramayan parti baþkaný..gidip birsüre sonra gelip o koltuða tekrar oturma yüzsüzlüðünü gösteren parti baþkaný,kurultaylarda aday adayý baþkanlara hakaret küfür etmelerine hatta kaba kuvvet kullanýlmasýna engel olmayan bu kiþilerin yarýn kazara baþbakanlýkkoltuðuna oturduðunu düþünürsek vay milletin haline yandý keten helva...
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Volkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sen herþeyi þu 8 yýla baðlýyon yok halk ayaklanýrdý falan ne dediðini anlamak zor.

Bundan kaç yýl önce dað baþýnda onca askerimiz katlýam edilirken neden ayaklanma cýkmadý yada daha önceki siyaset askeri yönetim bu katliamlar için ne adýmlar attýlar ben sana söyleyeyým þu ankinden daha beterdi be. Tüm gençlerýn aileri doðuya giden yavrularý için geceleri uyuyamazlardý.

Bunu tek bir yönetime baðlamak yada askeriyeye baðlamak hata. Zamanýnda tansu çillerin iktidarda olduðu dönemde uyuþturcun edirneden girip van-erzurum-hakkarýden elini kolunu sallaya sallaya geçtiðinide unutmadýk bu ülkeyi krýzden nasýl çýkardýklarýnýda bilioz.

Bunlarý bu ülkeye sokanlar hatalý doðu bölgesýnde hakýký kökenli insanlarý yuzde 90 türktür kürt deðil. Iraktan kovulup onlarý bu ülkeye sokanlarda kabahat. Ama bize sýðýnana biz yýne kapýmýzý açarýz türk kürt ayrýmý yapmayýz ama hayinlik yapanýda affetmeyýz. ama bu hayinlik içimizden geçmiþten gelio daha çok bu vakiitten sonra gelecek diðer iktdarlar bu iþi bitirmek istiyorlarsa dýþa baðýmlýlýðý bitirmeleri lazým.

yapýlacak en ufak operasyon türkiyenýn ekonomýk krýze gitmesi demek.
    Volkan hoca geçenler unutuluyor demekki.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kýnýk kardeþ eðer iþ senin dediðin gibiyse pkk nýn bitmesi zor
    þöyle anýmsýyorum daðlýca baskýnýydý zannedersem askeriyenin içinden ayrýlýp giden bir astsubay, pkk lý daðlýca baskýnýný düzenledi demiþlkerdi ne derece doðrudur bilemem.
    Ýnþaallah pkk da biter hizbullahda biter ergenekonda biter
    Geçen gün gelen þehitlerimizin birinin anasý feryat ediyordu YETER ARTIK NE YAPACAKSANIZ YAPIN BÝTSÝN BU PKK diyordu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sevgili Arkadaþlar Yapýlan yorumlarý okudum Bende Nacizane bu çorbada Tuzum olsun diyerek bir þeyler yazmak istiyorum.Ýkide Bir TSK yý Zan altýna sokan Arkadaþlar þimdi Biraz sizinle Zihin Cimnastiði yapalým. Daðlýca Deyip duruyorsunuz yok biliniyormuþta þöyle imiþte böyle imiþte Siz nerede yaþýyorsunuz ALLAH Aþkýna o dönemde o TARAFLI taraf Gazetesi ortaya bir haber atmýþtý Sözüm ona o baskýn bilindiði halde bir þey yapýlmamýþ diye bir deUtanmadan Bu gazete müzfettesi KOORDÝNATLAR bile vermiþti. Ve o verdikleri
    Koordinatlar PASO YALAN çýktý.. Adamlar çatýr Çatýr yalan söylediler TSK ya bok atmak kolayya nasýl olsa at çamur izi kalsýn.Daha bir kaç ay önce Tokat Saldýrýsýndan sonra BÜLENT ARINÇ bey çýktý bu iþin altýnda baþka güçler olabilir dedi.Allah tan pkk KÖPEKLERÝ kandilden dalga geçer gibi BU ÝÞÝ BÝZ YAPTIK dedi. Dediki TSK Zan altýndan kurtuldu hala pkk yý TSK ya ihale etmek isteyenler size sesleniyorum bu KÖPEKLERÝ koruyan ve kollayan Avrupa ve Amerikadýr.Bunlar deðilmidirki Özdemir Sabancýnýn katilinin Kaçmasýna göz yuman bunlar deðilmiki oradaki itleri besleyen bunlar deðilmi ROJ Tv ye göz yuman siz neden bahsediyorsunuz Yok TSK þöyle yok TSK böyle siz önce GÖZÜNÜZÜ açýn ve Etrafýnýza bakýn. Bu ülkenin Baþbakan Yardýmcýsý bile TSK ya inanmadýktan sonra pkk BÝTMEZ.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý osmann Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    toycan abi...meseleyi sadece bu hükümete baðlamak haksýzlýk olur...particilik yapmadan söylüyorum, her gelen hükümet pkk yý besleyenlere arka çýktý- veya çýkmak zorunda kaldý...adamlarda azdýlar... öyle bir rant olduki tarifi mümkün deðil...hiç kimse bu yaðlý kemiði býrakmak istemedi...ülkenin milli gelirinin 3/1 ine ulaþan bir paradan bahsediyorum....bu demirel zamanýnda, tansu çiller ,ecevit ve mesut yýlmaz zamanlarýndada devam etti...ee haliyle þimdiki hükümet zamanýndada devam ediyor...
    bu sadece 8 yýllýk bir marifet deðil...çok uzun yýllar içerisinde içimizdeki bazý þerefsiz türklerinde ( gýrtlaklarýna kadar bu milletin saðladýðý nimetle doldurulmuþ olmalarýna raðmen) hýyaneti yüzünden iþ bu zaman ve bu hadde kadar ulaþtý...
    selametle...
    osman kardeþ ilk geleçekleri zaman ki söylemlerini unutmamýþsýndýr þimdiki cumhurun baþbakanýn geçmiþteki söylemlerini ve þimdikilerle olan tezatlarý irdelersen ne demeye çalýþtýðýmý anlarsýn abimiz unutuluyor demiþ bende onu söylüyorum unutuluyor kaybýmýzda o yüzden kandýrýlmamýzda bakýn adamlar zarar vermek için kafa karýþtýrmak galip gelmek için gazete bile kurmuþlar sebep sadece durmak yok yola devam
    BU BELGE GÜNDEMÝ SARSACAK

Tarih 15 Ocak 2007…
    Alkým Basým Yayýn Daðýtým Ticaret Ltd. Þirketi’nin hazineye yaptýðý baþvuru kabul ediliyor. Þirket, yapacaðý yeni yatýrýmlar için hazineden teþvik alýyor.

Ne kadar mý?
    Tam 3 trilyon 653 milyar 543 milyon Eski Türk Lirasý.

Yani günümüzün parasý ile yaklaþýk 4 milyon TL.
    Ne için alýyor Alkým Yayýnlarý bu teþviki?
    Ýthalat mý yapýyor? Ýhracat mý yapýyor?
    Hayýr, hiçbiri için deðil.
    Yeni yatýrým yaptýðý için.
    Ne yatýrýmý?
    Alkým Basým Yayýn Daðýtým Ticaret Ltd. Þirketi’nin yaptýðý özel bir tesis için bu yardým alýnýyor.
    Ne tesisi belirtilmiyor.

Ancak 85530 No’lu teþvik belgesinde tesiste nelerin olacaðý belirtiliyor:
    “120 KÝÞÝLÝK Okuma Bölümleri,
    48 KÝÞÝLÝK Okuma Tiyatrosu,
    72 KÝÞÝLÝK Seminer / Sergi Salonu,
    3 ADET Çalýþma Odasý,
    5 ADET Aktivite Odasý.”

Bu kadar da deðil, bu yeni tesiste tam 100 kiþi istihdam edilecek.
    100 kiþinin çalýþacaðý bu dev tesis ne olabilir?
    Herkesin merak ettiði dev tesis için þirketin verdiði adres “Mühürdar Caddesi no: 60 Kadýköy/Ýstanbul”.
    Peki, daha önce Alkým Kitabevi’nin olduðu bu adreste yeni olarak ne kuruluyor?
    Teþvikten tam 10 ay sonra, 15 Kasým 2007 tarihinde Taraf Gazetesi kuruluyor.
    Bir kýsým medya vergi cezalarý ile baský altýna alýnýrken, Taraf’ýn kuruluþu öncesinde, Alkým Basým Yayýn Daðýtým Ticaret Ltd. Þirketi’ne can suyu, hazine tarafýndan veriliyor.
    Taraf Gazetesi, aldýðý siyasi destek, basýldýðý matbaa, yapýlan daðýtým, yandaþ þirketler tarafýndan verilen yardýmlar dýþýnda ilk desteðini hazineden alýyor.
    Kýsacasý Taraf, AKP’nin kucaðýna doðuyor.
    Ýþte olay yaratacak o belge:

Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri