REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Dreambox 500s yedek alamıyorum yardım!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 Dreambox 500s yedek alamıyorum yardım!!

sevgili forumdaşlar
    ben bir türlü cihazın yedeğini alamıyorum vizard programını yukledim cihazı fişe taktım off konuma getirdim rs 232 bagladım programı açtım baglantı kurulamıyor diyor ıp dogru giriyorum yinede olmuyor detaylı olarak anlatabilecek varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Öncelikle FlashVizard 6.3 olmalıdır. Sonrasında Dreambox Cihazınızın MENÜ+KURULUM+UZMAN KURULUM+İLETİŞİM KURULUMU menüsüne geliniz oradaki En üstte yazan IP numarasını bir kağıda yazınız.Ardından Oradaki değeri FLAHS VİZARD 6.3 ile cihaza bağlanınız Sol alttaki Dişli resmi olan yere tıklayınız, karşınıza gelen satırda o DREAMBOX ta yazan değeri orayada yazıp sonra altta bulunan TAMAM butonuna tıklayınız.Şimdi Diğer SOL Üst pencereye gelin Tıklayın Artık cihazınız ile Flash Vizard Bağlantı kurmaya hazır demektir Birde PC ile DREAM arasındaki Bağlantının tam olduğuna emin olunuz aksi takdirde Bağlantı Kuramazsınız.Kolay gelsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben size şu şekilde açıklayayım
    aynen ıp dediğiniz gibi aldım cihazı söktüm pc bagladım olmadı acaba bu işlem yapılırken ethernet kablosunuda cihaza takmak gerekirmi? cihazın konumu ne olacak on off yada fişi çekik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sincap Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben size şu şekilde açıklayayım
    aynen ıp dediğiniz gibi aldım cihazı söktüm pc bagladım olmadı acaba bu işlem yapılırken ethernet kablosunuda cihaza takmak gerekirmi? cihazın konumu ne olacak on off yada fişi çekik
    Tabiiki Eternet Kablosu Takılı Olmalı başka Türlü Cihaz Nasıl Bağlantı Kuracak PC ile...Cihazın Konumunun Bir Önemi yok Cihaz Açık Yada kapalı ikende ister yedek Alırsınız İster Backup Atarsınız..Fiş Taklı Olacak Bu arada.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım cihazı söküp Rs232 ile bağlantı yapmıyacaksın cihaz yerinde dursun cihaz ve pc ye ağ ile bağlanacaksınız , daha sonra diğitalci arkadaşın anlattığı gibi

Öncelikle FlashVizard 6.3 olmalıdır. Sonrasında Dreambox Cihazınızın MENÜ+KURULUM+UZMAN KURULUM+İLETİŞİM KURULUMU menüsüne geliniz oradaki En üstte yazan IP numarasını bir kağıda yazınız.Ardından Oradaki değeri FLAHS VİZARD 6.3 ile cihaza bağlanınız Sol alttaki Dişli resmi olan yere tıklayınız, karşınıza gelen satırda o DREAMBOX ta yazan değeri orayada yazıp sonra altta bulunan TAMAM butonuna tıklayınız.Şimdi Diğer SOL Üst pencereye gelin Tıklayın Artık cihazınız ile Flash Vizard Bağlantı kurmaya hazır demektir Birde PC ile DREAM arasındaki Bağlantının tam olduğuna emin olunuz aksi takdirde Bağlantı Kuramazsınız.Kolay gelsin...

aşağıda resimli açıklaması mevcut

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu TEKNİSYEN101 tarafından (05-04-2010 Saat 12:35 ) değiştirilmiştir.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

akşam eve gidince denerim sorun değil ama benimki masa üstü pc onun için kaldırıp götürmesi zor oluyor ag kursakta işe yaramaz ama modemin arkasında 4 çıkış var birisi pc ye diğeri dreamboxa gidiyor bu şekilde olr değilmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu kadar tantanaya gerek yok arkadaşım birazcık forumda araştırma yapman yeterli.

Cihazın ve bilgisayar modeme bağlı olması yeter yada direk pc nın eternet girişi ile cihazın eternet girişi arasına bir tane cross data kablosu bağlaman yeterli olur.

Cihaz acık konumda olacak yanı kanal seyredeceksin. Rs 232 nın yedek almada bir fonksıyonu yok.

Aşağıdaki talimatı iyi incele herşeyi ayrıntılı anlattım.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işte paylaşımın forumun güzelliği burada volkan ve diğer arkadaşlar çok teşekkürler akşam yedeği aldım uyguladım hatta dreamwier yukledim tv izliyorum süper herkese teşekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri